Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1070 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Logialardan mitiklerden üstün şekilde bahsedilmiş gibi geldi.
Daha ziyade element oldukları için biraz daha zormuş. Yoksa Kizaru reis, Logia'lardan bile daha ender meyveler olduğunu söylemişti. Bir de zaten karşımıza çıkan Mitolojik Zoan'ların bir kısmı en güçlü meyvelerden oluşuyor.

Bak sıradan bir Zoan'ın uyanışı bile Lucci'yi ne seviyeye getirdi. Paramecia güçlendirmede daha ziyade çevreyi etkilemeni sağladığı için alan saldırılarda çoklu savaşlarda bayağı etkili ama birebir savaşlarda en etkilisi bariz Zoan türü meyveler. Logia'ların da muhtemelen çevreyi etkileme gibi bir olayı söz konusu olacaktır.
 
Gerçek JoyBoy'un bir şekil mevzuya dahil olup, çer çöp demeden her önüne geleni muhatap alan bide üstüne dayak yemeden dayak atamayan ciddiyetsizlikte nirvana yapmış çakma imparator luffye "korsanlık çocukça bir evcilik oyunu değildir ver ulan meyvemi geri tırnaksızz" diyip posta koyması ve nikanında luffyi anında satıp JoyBoy'a yazılması yok mu? Tabikide yok, 6 ocağa kadar bekleyip bir luff vs lucci daha görürüz. Heralde Kızılsaç korsanları vs Hasır Şapkalar dövüşü olursa Luffy ilk postasını Mihawk geliyor diye nefes nefese haber uçuran Rockstar reisten yer, e tabi bi 3-5 bölüm de onların dövüşünü izleriz aslanlar gibi.
 
Oda, 2 uyanışlı karakter savaşırken meyve tanıtımı yapmak istemiş işte. Lucci hasar veremediği sürece problem yok. Önümüzdeki bölüm savaş bitmeli veya Kizaru reis gelmeli.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık