Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şenol Güneş Konyaspor-Ankaragucu maçını izlemiş, Konyalı oyuncular için. Hocam yapma. Zaten başkan rotasyondaki oyuncular yattığı yerden para almasın diye kadro şişirmiyor, bir de eldekilerden olmasın takım.
 
Bu komple tinere yatırılmış gibi zaten de seviye olarak bizim 3 büyükler oyuncu kalitesi olarak Premier Ligin orta sınıf takımlarından çok da düşük değil. Hatta normal şartlarda premier ligde de her sene 3 büyükten en az biri avrupa potasına girer. Son 2-3 senedir bizim takımlar ekonomi kaynaklı bir sorun yaşıyor o kadar.
Zor bence uzun periyot da ben öyle görüyorum. Yani bir kere dediğin gibi ekonomik fark çok büyük. En düşük takımın belki de bütçesi bizden fazla. Orada sürekli belli bir fizik kalitede oynamak lazım, fakat burada öyle bir durum söz konusu değil bu bir gerçek.

Yani şu Jesus ile olan sezona kadar lig ve Avrupa beraber gitmiyor muhabbetleri dönüyordu pek çok zaman. Gidiyor ama yine de işi bilen adam olmasına rağmen pek çok sakatlık oldu bu sezon bile. Yani EPL de fazlaca kalbur üstü takım var her sezon çok çok iyi olmasalar da isim olarak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık