Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Warframe - Destiny tarzında çok güzel bir looter shooter gelecekti geçen sene mi ne tanıtımı yapılmıştı. Crimson Desert ile birlikte onu da göremedim.

Miyazaki'nin tercümanı külotçu kardeşimizin tiktok nesli ergeninin enseye yapıştırmasını bekledim ama ne yapıyor bu mal deyip geçti. 1300 liradan başlayan oyun fiyatları görüyorum gelmişini geçmişini sevsinler böyle ekonominin.
 
Gönlüm gow’dan yanaydı ama önceden dediğim gibi elden ring’in almasını bekliyordum. Oyun dünyasına etkisi baya büyük oldu. ilerde açık dünyaların karşılaştırılacağı yüksek bi standart yarattı. Gow ise 2018’in devamı oldu o kadar.

Seri direk Ragnarokla dönüş yapsa kazanma şansı olurdu. Zaten en baştan 2018’de yapmaları gereken şeyleri ekleyip yeni oyun çıkarmışlar.
 
Elden ring almış ödülü, lan acayip mutlu oldum. Ben hep GoW alır diye düşünüyordum, gönlüm hep elden ring için atıyordu. Sabah sabah daha iyi bir haber alamazdım heralde.:utan:
 
Ragnarok çok iyi oyun ilk oyunun üstüne koymuş çok kaliteli bir oyun.Oynayamadım ama izlerken bir film izler gibi tat aldım ilk fırsatta oynayacağım.Ama Elden Ring yılın değil yılların oyunu.Tıpkı Skyrim gibi,GTA5 gibi,Rdr 2 gibi.Böyle oyunları 10 yıl sonrada aynı tatla heyecanla oynayabiliyorsun ve bu standartlarda oyunlar çok nadir geliyor.Ragnarok her ne kadar yüksek standartları yakalamış ve oyun dünyasına yön verecek bir oyun olsa da bir kere oynarsın,araya biraz zaman koyar 2. defa oynarsın ama 3. defa sıkar fakat Elden ring'i yükleyip 2 kere baştansona bitirip silip 1 sene sonra tekrar yükleme isteği yaşayıp tekrar birkaçkere bitirebilirsin.Çok zamanı olan birisi değilim oyunları da birden fazla oynayınca sıkılan birisiyim yaşın da etkisiyle ama Elden Ring'i 3 kere bitirdim birkaç ay oldu son oynamam dan şuan dönüp bir daha bakmamam gerek ama içimde bir de şu silahla mı bitirsem,şu sınıfla şu silahı birlikte kullansam nasıl olurdu düşünceleri var.Elden Ring almasa Ragnarok alsa çok üzülmezdim Elden Ring'den daha çok tat alsam da ikisi de iyi oyun ama Fromsoftware bu takdiri görmese çok üzülürdüm.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 33)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık