Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Bu da God of War'a gitti. Goty'de verirler kesin. Sony konferansı gibi The Game Awards izliyoruz. :D
Hak etmediği bir şeyi almadı ama. Mesela Narrative, kaç oyundur aynı Narrative var Souls oyunlarında. Tanrımsı karakterler yozlaşmış, onları öldür, ruhu-rün al. Sonra lord ol. Müzikte iki oyun da iyiydi. İkisinden biri alsa haketmedi demezdim. Goty Elden Ring almalı bence de. Rpg alır bir de. Sanat Tasarımı'nı da aldı zaten.
 
Hak etmediği bir şeyi almadı ama. Mesela Narrative, kaç oyundur aynı Narrative var Souls oyunlarında. Tanrımsı karakterler yozlaşmış, onları öldür, ruhu-rün al. Sonra lord ol. Müzikte iki oyun da iyiydi. İkisinden biri alsa haketmedi demezdim. Goty Elden Ring olmalı bence de. Rpg alır bir de. Sanat Tasarımı'nı da aldı zaten.
Aldığı ödülleri haketti zaten. Takılıyorum sadece ama Stray'in alması saçmalıktı. Buna bir ayar oldum sadece. Çok zorlama geldi:D

Elden Ring'e verirler diye bekliyorum bende Goty'i ki hakediyor. Sırf Gow bu kadar ödül aldı bunu da Elden Ring'e verelim mantığıyla da düşünmüyorum.
 
Star Wars ve Diablo'nun fiyatları 1200'den başlıyor.:D

Star Wars'ı da baya merak ediyordum. Fragmanı çok ilgimi çekti ve keyif alarak oynamıştım Fallen Order'i. Artık indirime girsin de 300-400 bandına düşşün diye 5-6 ay bekleyeceğiz.
 
Genshin İmpact sistemdeki hatadan dolayı oy alan Sonic'e karşı olan savaşını kazandı harbiden... Oyun dünyasında Otaku topluluğunu yenebilecek güç yok gibi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 46)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık