Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1069: Her Şeyi Arzuya Borçluyuz

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 116 37.3%
  • Orta

    Kullanılan: 56 18.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 6.4%
  • Leş

    Kullanılan: 119 38.3%

  • Kullanılan toplam oy
    311
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nika için bunu söylersin de, abuk sabuk bir sürü meyve var. Mesela Tekerlek Meyvesi'ni ele alalım, adamın biri çıkıp "keşke ellerimi ayaklarımı tekerleğe dönüştürebilsem de araba gibi gidebilsem" diye mi hayal etmiş yani?
o insanın vizyonuyla alakalıymış yorumu yapabiliriz sanırım en fazla. Bana bir taşıt ver yerine taşıtın kendisi olarak vuku bulmuş. Nerden tutarsan tut gerçi elinde kalıyor daha mantıklı ve rasyonel şeyler bulabilirdi oda.
 
Bellamy her zaman Bellamy idi. Her zaman teklik çardı. Croco, Lucci gibi ark bossları her zaman özel olacak.
Sıkıntıda orda zaten serinin şimdiye kadar en güçlü bossunu devirmiş ki o boss dünyanın korktuğu yanlış yapanın direniş bile göstermeden kaderini kabullendiği(cp0 ajanı) bir bosstu kaido. luffy şuan onu yenmiş adam ama 10-15 sene önce yendiği lucci şimdi luffynin karşısına çıkıp artistlik yapabiliyor. Burda mantıklı olan aslında spoilerlardı luccinin posta koymaya çalışsa bile başarısız olup adam artık yonko anladım gücümüz yetmez destek isteyelim amiralden aşağısı kurtarmaz bunlara karşı demesi lazım(ki orda daha tüm tayfası var luffy zoro sanji jimbei franky) bu ekibe sadece 2 amiralin bile şansı yok ken 10 yıl önceki kedinin diklenmesi saçmalık ötesi.
 
Ya teknoloji ya ilahi güç var bu işin arkasında
Oda yine açık kapı bırakmış Vegapunk'a "bu benim teorim" dedirterek. Fakat mevzu böyle arzu ile olacaksa, yapay meyveler hepten boşa düşüyor. Her çeşit Şeytan Meyvesi gücünü üretebilmeye olanak sağlayan bir Şeytan Meyvesi düşünse mesela biri? Yahut daha somut bir örnekten gidelim, Karanlık Meyvesi'ni düşünen kişiden başka kimsenina aklına gelmemiş mi diğer meyvelerin güçlerini iptal edebilme özelliği kazanmak veya meyvelerin neden zayıflıkları var?
 
Şimdiden uyanış moduna gecildiyse en fazla 3-4 bölüme sonuçlanir. lucci uyanış açsa ne olucak. Yine parmaklamaya çalisiyor:) Saldirilari da benzerdir sadece daha güçlü o kadar.

Vegapunk az şey bilmiyor. Bilgi dolu arc olacagi belli ki öylede gidiyor. Vs erken basladi bilgiler geliyor. Fena degil. Spo verenden kaynakli. lucci'ye de çok takilmamak gerek kaido'nun yarisi kadar efor harcasa fazla gelir. En azından G5 farklı saldiri versiyonlarini görürüz.
Reis gözünü seveyim Lucci'yle Kizaru aynı anda yine tutamaz Luffy'i. Baksana saldırıyor Luffy uyuyor ya, dalga geçmenin bu kadar üst boyutuna şahit olmamıştım. Lucci uyanış açtığı için kapışabileceğini düşünürken böylesine bir fark beklemiyordu muhtemelen.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık