Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1069 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dediğin tamamen yanlış. Kaido, Luffy'nin silahlanma ve kral hakisi ile kaplı olduğunu söylemişti. Sonraki bölümlerde Kaido Flaming Drum Dragon tekniği ile Luffy'nin kolunu yakacak bi alev tekniği yaptı. Ardindan Luffy'nin bile fiziksel olarak ona temas edemediğini gördük. Yani bu dediğin tamamen yanlış, haki olsa bile bunu engelleyemiyor. Ayrıca Akainu'nun magma tabanlı teknikleri Kaido'nun Flaming Drum Dragon tekniğinden kat ve kat iyi.
İyide ben burda luffyi baz almıyorum ki zaten zirve isimlerden bahsediyorum.Prime Garp Roger Wb gibi adamlardan bahsediyoruz sen nerelere geldin :D
 
Kizaru’yu Lucci indirsin diye yollamış olma ihtimalleri de var @sensey Çünkü Sentomaru en son denizci oldum diye övünüyordu Saka’dan yardım istemiş olabilir.
Resmi çeviri gelmeden anlaşılmaz asıl olay. Denizcilerin Vegapunk'ı öldürmesi beklenmedik olur ama CP ile benzer amaçları var. Diğer taraftan Cp Denizcilere direkt daldı adada.

Bence Kizaru emir ne olursa olsun Lucci'yi bitirecek. Bu konuda Sakazuki ile ters düşebilir. Ama ortada emir de var. Saka da bitir diyebilir. Büyük karmaşa var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık