Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1069 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ful güç gitmesi için bir neden yok. Lucci saglam olsada bu saatten sonra antrenmanlik karakter luffy için. Kaido tekleyen, lucci'ye çeyrek atar. Sorun seraphimler. Bakalım orada ne olacak. Kizaru durumu da var. Tayfanın tüm katilacagi bir vs. olacak gibi. Olumlu tarafı arc hızlı bitebilir. Şimdiden basladilar.
 
G5 en güçlü formu. Luffy kendisi diyor. Ayrıca kaido, luffynin g5 kullanırken vücudunun da kral haki kaplı olduğunu söyledi. Şuan luffy savunma olarak da kral haki kullanıyor. G5 düz yumruğu g2den güçlü. Lucci G2 ile yumruk tokuşturabiliyordu. Bunda yapamıyor.
Form zirvesi. Onda yapabileceklerini her formda yapamaz. Ama olay o formda yaptığı her atağın herhangi bir formdaki bir ataktan daha güçlü olması gerektiğini vurgulamıyoe. Her şeyi geçtim atakların kendisi zaten bunu ortaya seriyor. Şu atağı Red Roc'un önüne koyacak kişi olmaması lazım.
 
Tamam da bana niye diyorsun onu diyen sizsiniz : )

Hahahaha.Kendi dediklerinizi sanki biz demişiz diye u dönüşüde yaptınız ya tebrikler : )
Tekler diyen en basit atağıyla tekler diye bir şey demedi.

Kaido Luffy'i tekledigi sıra herkes o kolunu salladı Lufdy tek yedi demişti. Sonradan en güçlü ataklarından biri olduğu ortaya çıktı.

Kaido bile Wano başı Luffy'i en güçlü ataklarından biriyle anca kafasından vurarak tekleyebiliyor. Luffy'den üflese tek atması bekleniyor ciddi ciddi.:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık