Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1069 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
puhahahah hani lan lucci tek yiyordu? Uzağa fırlamış adam. Luffy lobisi patlamış. Bir kez karnına vurmuş gayet de yumruk yumruğa dövüşmüşler ama işin içine toon force girmiş. Luffy g5 yenilmez ama demekte fayda var.

Lucci= Amirale yakın seviyesi belli oldu. Sento dünyanın en defansifi sözde direkt amiral seviyeside olabilir Lucci.
 
Hacım zaten G5'te Luffy çoğunlukla ciddiyetsiz. Sen her Luffy G5'e girdiğinde ciddiyetsizdi diyeceksin bu gidişle, o yüzden şimdiden notlarına bir yere kaydet de tekrar tekrar yazma, kopyala yapıştır yaparsın.
Şimdi başa baş bir savaş mı diyorsunuz şuna? Haterlar kendini belli ediyor.:D
 
Karşı duruyor dediğin yerde işte Luffy'nin ciddiye almadığını görüyoruz. Bu adam Kaido ile gök yarıyor. Sadece kendisi haki bastığında bile adalar arası yıldırım hattı çekiyordu.

Luffy'nin Katakuri ile olan savaşından bile daha şiddetli yıldırım çarpışmaları gördük. Çok basit kalıyor şu yumruk çarpışması.
Nika, Kaido'yu ciddiye aldı mı?

G4 Katakuri falan onları geçelim, söz konusu Nika ise kıstas alacağımız savaş kaido savaşı. Nika Kaido ile savaşırken de gayet rahattı. Bu hiç bir şeyi değiştirmez.
 
Öyle olsa adadan gitmek istemezdi bence. Muhtemelen rakibinin bir Yonkou olduğunu bildiği için hemen açtı ve Luffy'ye karşı bir şansı olduğunu düşündü ama teki yiyince aradaki farkı gördü ve erkekliğin 10/9'u kaçmakmış dedi ve topuklamaya karar verdi.
:hhh:
hehehe aynen spo sağlayıcılar patlatmış sizi. G5 nika + sentomaruyu yarmış ikisinin önünde.
 
Şimdi başa baş bir savaş mı diyorsunuz şuna? Haterlar kendini belli ediyor.:D
Bana hater diyorsun da G5'e girince ciddiyetsiz savunması yapmak çok mu fanlık oluyor :hhh: ? Millet zaten bu formun ciddiyetsizliğini, saçma sapan güle güle dövüşünü, amaçsız hareketlerine de gömüyordu. Hem bir sorun yok de o kadar zaman, şimdi de ciddiyetsiz de.

İçerde misin yiğen :p ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık