Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1069 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enmayla Nika'yı karşılaştırmakta bana kf'nin en absürt şeyi gibi geliyor. :D

Arada inanılmaz farklar var, yani nasıl ikisi de aynı şeymiş gibi bahsedebiliyorsunuz anlamıyorum. :d
Yani Nika ile Enma gerçekten de karşılaştırma yapılamayabilir evet ikisi de gücüne güç katmıştır birinde fazla birinde daha az fakat kaçıncı beleş kılıç diye sorarsan bir tane miras bir tane şans yolu ile elde ettiği kılıç yanında hediyesi ile birlikte geliyor :D
 
Haberi bile olmadığı diyorsun da zaten Zoro ashura ile kral hakiyi bilinçsiz ve kontrolsüz şekilde kullanıyordu. Enma Zoro'da olmayan bir gücü var etmedi, olan gücü kontrol etmesinde yardımcı oldu ve süreci hızlandırdı.
Eee Nika ne luffyde olmayan meyve gücü mü? Meyvenin uyanış formu değil mi? He dersin saçmalık evet ama onda olmayan bişey değil sonuçta.Sen kaç kişiye şeytan meyvesinin ismiyla hitap ettin şimdiye kadar? Tahminimce hiç.Yani işinize gelince öyle işinize gelmeyince böyle.
 
Enma zoro nun beleşe konduğu bir kılıç Nika ise bizzat Luffy nin sahip olduğu bir güç.Zoro gibi mezarcı mod ile almadı birilerinden.Tam ölücü.
 
dikkat amiral lobisi akainu ile luccinin denk olmadığını luccinin ise sıradan askere denk olduğunu söyleyerek sığınaklardan çıktı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 43)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık