Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1068 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya seriyi yazan ben değilim, çizen ben değilim. Alt tarafı bir manga, neyini takıntı yapacağım. İsterse Luffy'ye tek atsın, alt tarafı kurgusal bir hikaye. Söylediklerimin anlaşılmayan tarafı ne? Gel açıklayayım sana biraz daha.

Lucci, Rokushiki tekniklerini bilen ve bu tekniğin gizli olan iki tekniğinden biri olan Rokuogan tekniğinde de usta. Bu altı 6+1 tekniğin içinde Kami-e (Kenbonsoku) Tekkai, Shigan ve Rankyaku ( Busoshoku) ve Rokuogan (Ryou) teknikleri Haki gerektiriyor. Yani Lucci sağlam haki kullanıcısı. Aynı zamanda Zoan'ını kullanma konusunda da çok başarılı.

Bu eleman henüz Gear 2 ve Gear 3 formlarını yeni kullanmayı öğrenmiş, Haki nedir bilmeyen Luffy tarafından yenildi. Buraya kadar her şey tamam mı?

Sonrasında Luffy sırasıyla; Oars, Gecko Moriah, Pacifista, Magellan ile savaştı bu dövüşlerin hepsi limitlerini aşan dövüşlerdi. Arada dövüştüğü Zoan muhafızlar, Teach, Hannyabal'ı saymıyorum. Sonrasında Marinford savaşında yer aldı. Bu paragraf içinde giriştiği her mücadelede sınırlarının sonunu gördü ölümlerden döndü, Lucci savaşından sonra da limitlerini zorladı.

Sonra iki yıl Rayleigh gibi bir efsaneden eğitim aldı. İki yıl sonra önce Hody Jones ile sonra Ceasar ile kapıştı. Bir ara Don Chinjao ile kapıştı. Bu saydıklarımla Luffy'nin geldiği son limiti gördük Doflamingo karşısında.

Doflamingo, Kaido'nun adamı olarak tasarlanmış bu yüzden King, Queen'den sonra Joker olarak yani üçüncü adam konumunda. Luffy, Gear 4 ile ucu ucuna kazandı.

Luffy'nin gelişimi bu seri içinde en hızlı olan güçlendirme olduğuna göre Luffy anca YC3 edebiliyorken Lucci'nin, Luffy kadar gelişim göstermesi mümkün mü? Biri serinin ana karakteri diğeri ise yan karakter. Eğer Oda tutar da Lucci'yi YC1+ ya da Amiral olarak getirmesi serinin saçmalıkta zirvesi olur. Lucci iki yıl önce bile Luffy'nin haki bilmediği halinden zayıfsa şu anda alabileceği en yüksek seviye YC3'tür. Çünkü Luffy'nin yaşadığı badirelerin milyonda birini yaşamamış birinin bu kadar şişirilmesini doğru bulmuyorum. Ben Lucci'nin neler yaşadığını görmedim ama Luffy'nin gelişimi gibi bir gelişim gösterecek hiç kimse söz konusu bile değil.
Aynı şeyleri yazıyorsun devamlı bende diyorum ki sana göre öyle bana göre değil.
Hala bana birseyler ispatlama amacını anladım,ben bu seriyi 2,3 yıllık takip eden biri değilim.
Bizimde bildiğimiz bir seyler var.
 
1069. Bölümde nolur Luffy parmağını oynatmasın ya, Sanji gelsin Diable Jambe açmadan tek atıp geçsin.

Vergodan çok farklı bir seviyede beklemiyorum Lucciyi.

Anca amiral eğitiminden falan geçtiyse falan belki derim ki tamam Luffy iki vursun ama başka türlü olmaz. Yonko dediğin adama yine seviye olarak uzak olan adam bile (dressrosa sabo) koramiral tekliyor lan. Lucci şimdi koramirallere fark mı attı ki teklenmesin? Sanji ile bile keyifli bir vs atabilmesi için amiral seviyesine yakın olmalı.

Cp9 varken cp0da olan, en güçlü cipher pol diye anılan ajanlarının seviyesini gördük.

Luccinin amiral seviyesine yakın olması yılların tecrübe Momongaya hakarettir en basit haliyle.

Sanki başka adam kalmadı Luffynin karşısına koyacak.
Dayanamadım daha da yazacağım.

İkinci bir ihtimal olarak Lucciye Luffnin Garpı olma misyonu yüklendiyse anca o zaman tamam derim. Ama seride onun için de Coby var.

Coby'den haberler geliyor, Karasakalla bişeyler yapmış, yok kahraman olarak anılmaya başlanmış vs. O Luffy ile 1v1 atsa hasar falan verse tamam derim coby amiral olmuş ya da çok yakın.

Ya da Croco. Adamda Luffy gibi lineer bir gelişim gördük. Marinefordda bile amiralle 1v1 atan Jozudan tek yemedi. Bakın tekrar diyorum, amiralle 1v1 atabilen adam Bastille tekliyor. Koramiraller en az 2 tip haki bilen adamlar. Aklım mantığım alır yani Croconun güçlü çıkmasını. Mfde bu kadar gelişmişken aradan sonra yonkoya yakın olma ihtimali var tabii.

Luffy mi gelişecek bir tek bu hızla?

Amaaaa sen Lucci hakkında hiçbir şey göstermeyip, hiçbir önemli aksiyona sokmayıp sonra Luffynin düşe kalka yendiği Doflamingoyu, Crackerı, Katakuriyi aştığını ve amiral seviyesine yakın olduğunu söylersen orada dur derim. O seviyeye gelmek mekik çekmekle olmaz, önemli birileriyle dövüşmüş olman gerekir. Kimle dövüştün bu kadar güçlü de yendin de bu kadar güçlendin len? Hadi yendin bu kadar güçlü kişilerin yenilmesi niye hiç haber olmadı. Ne bileyim Urouge falan yensen, ya da weevili falan yensen derim ki okey adam da gelişti ama öyle bir durum da yok ki.

Ha var da bunun haberi bize ulaşmadıysa o zaman da anasının nikahı yani.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık