Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1068 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kim gücünü küçümsüyor? Yine çarpıtmalar. Kimse akainunun gücünü inkar etmiyor. Herkese ağır hasar verebilir veya öldürebilir. Yaşlı, hasta, bir ton yara almış, kalbi tekleyen, haki kullanamayan Wb'yi ağır yaralamak da marifet değil. Adam hem içini yaktı, hem de kafasının yarısını. Ağır yaralandığı doğru ama yukarıdaki etkenler olmasa, Wb'ye yaptıklarının çeyreğini yapamazdı. O nedenlere rağmen adam neredeyse Akainu'yu öldürecekti.
Sen niye üzerine alındın. Gayette küçümseyenler var. Sitede amiralciler olmasa amirallerin gördüğü muamele belli.
 
Kaido’nun saldırılarından ziyade Akainu’nun saldırıları daha ölümcül hacım boş diretiyorsun az buçuk biliyorum huyunu da şimdi sabır sınırlarından çıkıp saldırı moduna geçcen. O yüzden ben tartışmayı uzatmayıp fikir ayrılığı diyorum, Montana kaçar.
Kaç saattir kıkır kıkır güle güle cevap yazıyorum. Evet normalde sabır sınırlarım aşıldığı zaman saldırgan moda girebiliyorum ama bu tarz şeyler için girdiğim bir mod değil, merak etme. (Sevmediğim bir özellik tartışmaya kaptırabiliyorum kendimi bazen) Hea diyorsan ki öldürme muhabbetini kaybettik Akainu'nun saldırıları daha ölümcüldür, onu da tartışalım :hhh: :hhh: :hhh:

Akainu reyiz öldürdü işte.
Anlık Luffy:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık