Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Bu nasıl bir ön koşul…
Gemin bi yandan su alırken gemiyi kendi haline bırakıp arkandan gelen lvl 5 reapera kegle atlayacak yüreğin yoksa solo sloop yapmayacaksın. O işin adrenalini de gerginliği de farklı.
Nasıl içimize işlediysen sen yazınca kafamda direkt ''We are friendly we are friendly'' sözleri yankılandı.
Bunu diyoruz ve sonra arkamızdan bicaklaniyoruz, intikamı ayrı bir güzel oluyor gerçi fjsbshagsg
 
Shakanın olayı şöyle anlatayım karşıdan geliyorsun mesela karşında bir gemi var, gemi reaper bayrağı çekmiş level 5, delinip tamir edilmekten theseus'un gemisine dönmüş. İçeriden biri rus aksanıyla ingilizce ''we are friendly, we are friendly'' diyor ama kendisi rus değil.
 
Shakanın olayı şöyle anlatayım karşıdan geliyorsun mesela karşında bir gemi var, gemi reaper bayrağı çekmiş level 5, delinip tamir edilmekten theseus'un gemisine dönmüş. İçeriden biri rus aksanıyla ingilizce ''we are friendly, we are friendly'' diyor ama kendisi rus değil.
Siz ateş ediyonuz olum millete durduk yere. Terörist içgüdülerinizi durduramıyonuz, basimiz belaya giriyor. Diplomatik ilişkilerimizi zedeliyonuz hele cerlo. We are friendly dediğim kimseye daha onlar ateş etmeden ateş etmedim ben. Kaşınırlarsa kaşıyoruz zaten aceleniz ne jdbabsvgav
 
Oyun da sonuçta animeden beslenen bir şey. Animede herhangi bir farklılık olmadığından oyun da aynı şekilde çıkıyor devamlı. Yani temelde kusurlu olan normalde seri diye o yüzden diyorum.

Oynadığım en iyi pokemon oyunları hep hack versiyonlardı benim gözümde de. Ne bileyim birinde roket takımı oluyorsun mesela. Bir başkasında yatağa bağlı bir karakterin zihninde oluyorsun. Birinde bir distopyanın içinde oluyorsun vs. Böyle bir şey yok o yüzden bıktırıyor. Satıyor diyorsun doğru daha bugün on milyon sattığı haberi düştü işte. Yöntem işe yarıyor ki devam ediyor. Fakat bu potansiyelin heba olduğu gerçeğini de değiştirmiyor bence.
İlk Pokémon animesi ilk Pokemon oyunundan 1 yıl sonra çıkıyor bildiğim kadarıyla. Zaten genelde de yeni bir oyun çıktıktan bir süre sonra Ash bu oyunun olduğu bölgeye gidip maceralara atılmaya başlıyor. Yeni bölge, bölgedeki yeni pokemonlar ve karakterler falan önce oyun ile belli oluyor. Anime de sonradan karakterleri ve pokemonları alıp kafasına göre yeni bi senaryo yazarak işliyor. Anime bu malzemeleri bazı istisnalar dışında iyice küçük yaştakilere hitap edecek şekilde uyarlıyor. Anime keşke oyunların olay örgüsünü baz alarak yapılsa. Oyunlarda işlenen konular bir nebze daha ilgi çekici. Pokemon Origins diye kısa bir anime çıkarmışlardı örneğin. Pokemon Red'in direkt uyarlaması gibi bi şeydi ve benim hoşuma gitmişti mesela. :D Pokemon Generations ve Pokemon Twilight Wings gibi kısa soluklu YouTube serileri de var. Oyunlardaki senaryolara göre yapmışlar onları mesela. Gayet keyifli onları izlemek.

Potansiyelin heba olduğu konusunda katılıyorum. İlk oyunlarda ve mangada gösterilen Pokemon dünyası o kadar da cıvıl cıvıl değil aslında. İsteseler yetişkinler için de gayet ilgi çekici serileri çıkarabileceklerini Origins ve Generations gibi serilerle gösterdiler. Oyun konusunda da aynı şekilde biraz sanat tarzını değiştirip oyun sistemini de Persona'ya benzetseler tadından yenmez. Ama gördüğümüz gibi bu yönde bir adım atmalarına gerek yok. Peynir ekmek gibi satıyor oyunlar. Bu saatten sonra da düzelmezler gibi :/
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 41)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık