Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sokak Köpeği Sorunu

Sizce Ne Yapılmalıdır


  • Kullanılan toplam oy
    338
Sokaklarda hiçbir şekilde köpek olmamalıdır. Benim için bir çocuğun canı binlerce köpekten değerlidir. Tabiki de şuan ki sokak köpeği sorununu köpekler kendileri yaratmadı fakat yapacak bir şey yok. Etkili kısırlaştırma ve evcil köpeklerin sokağa terkedilmesini önleyici faaliyetlerle sokak köpeği diye bir tanım ortadan kaldırılmalıdır.
 
Pawguards olayını biliyorum da; senin Ömür Gedik'i araştırman lazım.
Pawguards'ı araştırmanı öneririm. Ki bu ortaya çıkan bir vaka. Bunlardan bir sürü var. Ha illa çok kazanıyordur diye suçlamak istemiyorum belki de hiç kazanmıyordur ama böyle toksik birinden beklerim.
Valla şurda dediğim gibi ben toksit hareketlerinden ötürü böyle bir çıkarım yaptım.
 
Şundan bağımsız zengin olmuş insana neler neler söyleniyor :hhh:
Bu konuda hayvanlar için silahlanılması gerektiği, etlerini Çin'e satılması yazıldı ve pek tepki almadı bu yorumlar. Diğer yandan bakıyorsun birisi "hayvansever derneğine" üye diye amacı para cukkalamak oluyor. Ömür Gedik falan da hikaye burada, arada gerizekalıca açıklamalar yapan o kadının önemi yok, yarın X kişisi olur bu özne. Amaç ortadaki sorunu çözmekten çok nefret kusmaya döndü. Bunu da yine anlıyorum biraz, ortada 20 yıllık bir tahakküm var. İnsanlar öfkelerini asıl kaynağa yöneltmek yerine bu şekilde daha rahat öfkelerini atabiliyorlar da, ya arkadaş; denildiği gibi 10 milyon köpek varsa ve bir insan rahatlıkla bunların hepsi uyutulsun diyemediği için niye Akp'nin zamanında kendisinden olmayanı aşağılamak için "çapulcu" demesi gibi insanlara salak saçma isimler takıp, hayvansevmesi üzerinden aşağılıyorsunuz. Bence cidden bu kadar hayvan varsa, acı gerçek de olsa bir kısmı uyutulmalı. Ama herkesin içinde minik bir Machiavelli yok işte. Basit bir seçenek de değil bu durum, herkes bununla yaşamak istemeyebilir.

Diğer tarafta da Pawn Guards gibi birkaç rantçı ekip ve sorun olduğunu kabul etmeyen radikal hayvanseverler var. Bu sorun çözülemeyecekse de ana nedeni iktidar ve sürekli bu konuyu ele alan iki ucu boklu değnektekiler yüzünden çözülemeyecek.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık