Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sabo vs. Rob Lucci

Sizce hangisi ?


  • Kullanılan toplam oy
    255
Konuyu açtığıma pişman oldum çünkü alev imparatoru diyip yonko etti elemanı.Bunu kim beklerdi... Dragon’u geçecek muhabbeti yapıyor.Durum böyle olunca Lucci ne kadar parlarsa parlasın ışığı belli olmaz yanında.
Artık imparator olmanın bir numarası yok. Bagi gibi bir soytarı imparator oldu. Oda bunu bilerek yapıyor. Artık imparator olmak anlamsız demek istiyor. Üstelik düşen imparatorlara bir bak. Hepsinin itibarı yerle yeksan durumda. Dofi'yi yenemeyen Trao ile kolsuz ergen Kid'in indirdiği Linlin var. Franki ile Brook buna racon kesiyordu. Ötede hayatı Wano'da saklanmakla geçmiş yalandan hayata isyan eden Kaidou var. Adam daha oğluna bile söz geçiremiyor. Çünkü bir otoritesi yok. Anca kendinden zayıflara şiddet...

Bu şartlar altında Sabo imparator olsa ne yazar. Her ipini koparan imparator olmuş zaten.
 
Aboo bu neymiş mw napmışsın sdklfhskldhflkshf Ss görmek isterim
Konjonktür değişti şimdi.O zamanki veriler ışığında söylediklerim yanlış değildi şimdi görüyoruz Cp0’a verilen önemi.Bir hype bekliyorduk ama Sabo için daha büyük hype olunca tablo değişmiş oldu.Yani sen bile inanamazdın Dragon ölmeden mezara koymadan Sabo onu geçecek önüne koyma yolu yapacak falan değil benim kimsenin aklına gelmemiştir.Oda işte ne bekliyorsun Sabo kimi indirdi de imparator diyorlar desek cevap veremez Luffy’nin en azından Kaido olayı var.
 
Devrim ordusundan herhangi biri bu kutsalların itini yenebilir.Kim olduğunun önemi yok bu ister dragon olsun ister ismi bilinmeyen fodderın teki.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık