Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sinema Dünyası Sohbet, Haber ve Tartışma

Abartılmasının ve gündem olmasının tek sebebi görselliğiydi zaten dostum. Gerçek üç boyutlu film efektler ateş ediyor vs diye rekor kırdı vaktinde. Ama onun dışında bir film olarak da kesinlikle ortalama üstüydü diyebilirim.
Görselliği ile güzel bir deneyim yaşattı tabi üç boyut teknolojisini hakkıyla kullanan nadir filmlerdendi. O konuda hakkını vermek gerek.
 
Recep İvedik yalnız bir adam diyor. :) :bilmem:

Türkiye'de yaşamasak bizi kandıracak.

Filmleri izlemeden karakteri de bilmeden saçmalamış. Recebin yalnız olduğunu taa tv8 de ki ilk halinden biliyoruz. Akşama kadar camda oturup ona buna laf atan sıkılınca 2 bira çakan tiplemeydi. Daha sonra kim 500 milyar istere çıkıyor akabinde film karakteri oluyor bu arkadaş bunları biliyor mu ? Yoo. İlk 3 filmde de yalnız olduğunu şahan gösteriyor zaten, kubrick filmi yada seven taklidi yapmanın alemi yok. Kemal sunalı da anlamamış. O adam arkasına insanları alıyor ise nedenleri vardı kahraman oluyor, recebi şahan kahraman yapmaya çalıştı beceremedi :D Yalnızlığı da daha güzel aktarmıştır rahmetli emin olsun. Hem karakterleri tanımaz, hem izleyiciye artistik yapar o sallarmış sen kimsin senarist oldun diye mi bu hakkı verdiler sana ? Buna niye bu kadar yükseldim bilemedim de yarı cahilin öz güveni adlı çalışmaya güzel örnek olabilir bu video...
 
Saw serisinin 10.filmi, 27 Ekim 2023 tarihinde vizyona girecekmiş. Tobin Bell (John Kramer) kadroya geri dönmüş.

Sanki biraz suyu çıktı gibi. Izleniyor diye çekilen bir seri halini aldı. Senaryo yok bir şey yok, salt şiddet. :)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık