Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1066: Ohara’nın İradesi

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 168 68.9%
  • Orta

    Kullanılan: 51 20.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 25 10.2%

  • Kullanılan toplam oy
    244
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında benim için ortalama bir bölümdü ama hükûmete ve denizcilere eksi yazan her bölüm iyidir diyerekten gözüm kapalı iyiye attım oyumu.
 
Dragon'un savaşmayı sevmeyen bir adam olarak nitelendirilmesi, ya onun için uzun süredir üretilen amiral teorisini net bir şekilde çürütüyor, ya da amiral olarak büyük bir savaş gücü olmasına rağmen bunu sevmeyerek ironik bir karakter yaratılıyor. Bana ilki daha olası geldi.
 
Benim için artık One Piece şu seviyeye inmiştir. Sadece çizimler arası benzerlikten yola çıkarak bu iki kişinin baba oğul ilişkisi olduğunu varsayıyorum. Düşüncemi de Cüneyt Arkın'ın tek başına oynadığı baba ve oğul (Battal Gazi, Kara Murat artık hangisiyse hatırlamıyorum) filmleridir. Çünkü Oda sağolsun bu seviyede yazmaya devam ediyor.
 
Vegapunk, Dragon'u ağır gömmüş. :hhh::hhh: "Aptal olma senin beş para etmez operasyonun her zamanki gibi bir yere varmıyordu..." :hhh::hhh:

Dedem 1000 bölümü geçirdik hala bir işe yaramıyor... :hhh:
 
Sayfa 8 ile sayfa 13 arasında bir çelişki mi var yoksa ben mi yanlış anladım bariz bı çelişki var gibi
 
En başından beri planladıysa daha da kötü. En azından çok uzattı o yüzden artık kendini geçmişe dayıyor, eskisi gibi değilden hep aynıymış zatene evrilir. Metinde öldü denmesini veya mezarının gösterilmesi değil önemli olan. Önemli olan Saul'un yaşamasının hikayeye negatif etkisi. Ben sadece Aokiji öldü demedi mi diyenler için çeviri paylaştım.
And Ohara hasn't fallen yet demiş onunla ilgili yorum yapmıyorsun ama. Sondaki cümle tüm işleri değiştiriyor. Aokijinin bir şekilde bu işin karşısında olduğunun kanıtı cümle. Biz arkadaştıkta diyor. Yani özellikle öldürmediği miş gibi yapmış olduğuna kanıt bir cümle. Animede de böyleydi çok net hatırlıyorum. Buradan beri Aokijinin devrimci ajanı olduğunu düşünüyorum zaten. Arkadaşım dediği adamı öldürmez herhalde Robini bile öldürmedi.

Ama geçen attılar söyle bir çeviride var arasında büyük fark var. Eğer yukarıdakiler doğruysa sorun yok bence Saulun ölmemesinde Aokijinin bir şekilde devrimci çıkacağını gösterir. Yada en azından devrimci çıkmasa dahi. Dünya hükümetinin yaptığı dolaplardan haberdar vegapunk gibi takılan biri çıkabilir. Ama aşağıdaki ise cümlenin doğrusu o zaman. Dediklerim fos ama neyse.

 
Ayrıca Saul olayı Sabo olayına benzemiş. Saboyu da öldü sanıyorduk ama ölmemişti müthiş bir geri dönüş yapmıştı sonra. Ne kadar kıyaslanabilir bilmem ama robin panelleri duygulandırdı şimdi.
Bence tam olarak aynı şey değil.

Sabo'nun ölmemiş olduğu çok barizdi. En basitinden Sabo sonrası o panelde bile mangaka "birileri tarafından bulundu ve kurtarılmaya çalışıldı" dendi.

Saul'da ise hiçbir işaret yoktu ama.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık