Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1066: Ohara’nın İradesi

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 168 68.9%
  • Orta

    Kullanılan: 51 20.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 25 10.2%

  • Kullanılan toplam oy
    244
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jaguar'ın ölümünde hep bir soru işareti vardı kafamda. Alevlerin ortasında Aokiji dondurup bırakmıştı. İllaki o alevler onu eritecekti. Ayrıca Aokiji arkadaşını gözünü kırpmadan öldürecek biri olarak da tanıtılmamıştı öncesinde. Garp'a kafa karışıklığı noktasında da benziyor. Aokiji sanılandan çok daha büyük bir karakter olarak bitirebilir seriyi.

Deli tipli VP görmek istemediğim için 6'lı VP'ye yetmez ama evet demiştim de yine yaptı yapacağını. Neyse ki dünyanın en zeki adamı kafasının çirkinliğini anlayıp küçültmüş. Ancak dil noktasında sorunu çözememiş gibi.

Bu arada VP ile şunu da ekleyeyim. Teknoloji ile iktidar arasında bir problem vardır çağlar boyunca. İktidara yaramayan teknolojiler iyi değildir haliyle. Orwell'in 1984'te dile getirdiği şey de oydu: Gün gelecek teknolojik ilerlemeyi galipler bir kenara bırakacak. Antik Krallık büyük ihtimalle herkesin teknolojiye ulaşabildiği bir uygarlıktı. Dünya Hükümeti etinden sütünden faydalanıp teknolojik adayı gökyüzüne ittirmiş.

Ayrıca Punk'ın değersiz, serseri anlamları da var. Vegapunk büyük değersiz oluyor. Vegapunk'ın bir başka adı da çıkabilir. Fazlası ile algı dolu bir isim gibi bu şimdilik.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık