Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1066 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet bayağı One Piece'den soğumuş. Serinin en önemli bilgileri veriliyor ama kimsenin umrunda değil. Sidik yarıştırmaktan keyif alan bir topluluğa dönüştük Korsanfan ahalisi olarak.

Luffy mi yoksa Zoro mu? Yonkou mu amiral mi? Doffy mi yoksa Croco mu? Daha eğlenceli geliyor didişmek. Hikayenin önemi kalmamış anlaşılan. Şu bölümlere de burun kıvırıyorsanız diyecek bir şey yok. Bir hikayeyi uzun süre takip ettiğin Zaman böyle bıkkınlıklar oluyor demek ki.
Ne bilgisi verilmiş? Serinin en önemli bilgileri verilmişse senden bir teori, bir konu açmanı bekliyorum, yaz da görelim bakalım neymiş bu önemli bilgiler. Millet neden şikayet ediyor diye hayıflanmak yerine siz tartışma alanları açın.


Uzaylı reis değil miydi bu ya 🤭
Saçını asla yıkamadığı için antik ezoterik bilgilere ulaşmış ve bu sayede kuran'ın şifrelerini çözmüş bir şahıs kendisi.
 
Kardeşim burası OP haterları ile dolu. Bakma sen. Şu bölümdeki sembolizmi anlayamayınca Zori Lütfüye bağlarlar. Ne olacak? Ohara kitapları gerçek dünyada iskenderiye kütüphanesini temsil ediyor. Vegapunk'ın kafasının küçülüp yapay elma şeklini alması antique ezoterizm ile alakalı. Bilginin özüne ulaştığını ve evrenin var oluş sırrını çözdüğüne işaret. Ama kimse bunu konuşmaz bu forumda sanji ve zoro sidiği yarıştırırlar. ODA sallarlar. Şahsen ben Vegapunk a bayıldım. Hiç bir manga serisinde değil hiç bir eserde bu kadar sıradışı bir tasarım görmedim. Dümdüz veya karizmatik Vegapunk çizse bu seferde bu ne klasik çılgın bilim adamı çizmiş Sodaaaaaa derlerdi. Ah bu sodaaaaa hep böyle işler yapıyor. Seul u da öldürmemiş cık cık cık. Bu forum OP'in yemekteyiz programıdır. Ama yemekleri hep Oda yapıyor. Aahaha
Haklısın haksızsın hadi onu geçelim. Arada bir yazıyorsun onda da forumu eleştiriyorsun. Düzgün analiz yok, bölüm yorumu yok. Senin mantığınla bakarsak bizden ne farkın var?
 
Garp Luffy'e babasını açıkladığı bölümde oğlumun oğlusun diyor ki ayrıca damadı olsa soyadı niye monkey olsun?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık