Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Sakazuki

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 237 54.4%
  • Sevmem

    Kullanılan: 199 45.6%

  • Kullanılan toplam oy
    436
Karakteri sevip sevmemek kişinin bileceği iş ama herhangi bir karakter açık verdiğinde en ölümcül saldırıya sahip olan karakter olduğunu reddetmek dışardan komik duruyor. Tayfaya karşı çizildiğinde nerflenir mi bilemeyiz ama şimdiye kadarki portre bu. Serideki en ölümcül meyve bu, boru değil.
 
Kenshiro: Jinbe, sakanın saldırıyı blokladı.

Saka fanları: Oha! Kenshiro "Jinbe, sakanın kolunu çıkarıp kendi kolu ile sakayı dövdü." dedi.
 
Olm ben "Jinbe çok rahat bolkadı. Sonra gitti sakayı dövdü." mü diyorum. Dediğim basit. Magma bloklanabilir. Bu. Bu kadar ya.
Biz bloklanamaz demedik ki zaten haki vs ile bloklarsın. Yersen iptal olursun ama. Sen yese bişey olmaz diyorsun, WB onlara mı ölecekti falan diyorsun. Bloklayamaz ve yersen ölürsün. Ama WB vursa ya da Kaido vursa ölme ihtimalin çok daha düşük.
 
Daha Kaido, Kinemon'u öldüremedi. Aynı açığı Aka'ya verse allahına 10 kere kavuşmuştu.

Kadio CP0 ajanını da öldürememiş. Adam sonradan çıkıp fotoğraf bile çekmiş. Öldürme oranı ve doğal olarak öldürücülüğü en yüksek kişi Akainu. Jinbei blokladı diye kötüleniyor.

Jinbei ona yapılmayan bir saldırıyı blokladı ve ardından ''bedenime mâl olsa bile seni tutabildiğim kadar tutacağım'' dedi. O bile farkında kısa sürede öleceğinin. Yoksa tutabildiğim kadar tutarım demez.
 
Biz bloklanamaz demedik ki zaten haki vs ile bloklarsın. Yersen iptal olursun ama. Sen yese bişey olmaz diyorsun, WB onlara mı ölecekti falan diyorsun. Bloklayamaz ve yersen ölürsün. Ama WB vursa ya da Kaido vursa ölme ihtimalin çok daha düşük.
Ben yese bir şey olmaz demedim. Benim dediğim mf özellindeydi. Orada sanki herkesin wbye vurduğu, yaşı ve hastalığı önemsizde bir tek sakanın vurduğu işe yarayıp wbyi öldürmüş gibi yazılmasıydı. Wbye hasar vermiştir o saldırılar ama ölümüne sadece o saldırılar sebep olmamıştır diyorum. Bloklayamaz ve direkt yersen yonkou seviyesinde bir adam olmadığın sürece tabi 1-2 vuruşa ölürsün. Yonkou seviyesinde birine de tabi zarar verir o saldırılar ama kolay kolay öldürmez.
 
Ben yese bir şey olmaz demedim. Benim dediğim mf özellindeydi. Orada sanki herkesin wbye vurduğu, yaşı ve hastalığı önemsizde bir tek sakanın vurduğu işe yarayıp wbyi öldürmüş gibi yazılmasıydı. Wbye hasar vermiştir o saldırılar ama ölümüne sadece o saldırılar sebep olmamıştır diyorum. Bloklayamaz ve direkt yersen yonkou seviyesinde bir adam olmadığın sürece tabi 2-3 vuruşa ölürsün. Yonkou seviyesinde birine de tabi zarar verir o saldırılar ama kolay kolay öldürmez.
Tüm o saldırıları çıkar sadece yediği magma saldırılarını koy, WB gene ölecekti. Ama magma saldırılarını çıkar yediği diğer saldırıları koy o zaman yaşama ihtimali olurdu.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık