Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] House of the Dragon (2022-)

Tarafınız nedir?


  • Kullanılan toplam oy
    91
Daemon seven adam yapımcıya niye sövsün lan ayrıca dizi iyi gidiyor kim niye organize sövsün hotd'a. Troll hesaplardır.
Yani şimdi genel olarak bir eseri takip edenler o eserin aslına uygun uyarlanmasını ister ki bu hepimiz için geçerli. Hatta senin duvara da az önce bu konuda yapılan değişimlerin getirdiği kötü şeyleri yazdım.

Buna rağmen genele bakarsak epey başarılı bir uyarlama genele bakacak olursak.

Ancak bütün bunların dışında bazen bazı fanlar aşırı toksikleşebiliyor. En ufak değişimde saldırganlaşabiliyorlar.

Son olarak uzun dönem yerli yabancı asoiaf fandomlarında gezmiş birisi olarak şunu diyebilirim ki Asoiaf fanlarının bazı hizipleri kadar toksik bir kitle görmedim.
 
Daemon seven adam yapımcıya niye sövsün lan ayrıca dizi iyi gidiyor kim niye organize sövsün hotd'a. Troll hesaplardır.
Yazar ekibinden bi kadın var, ona sövüyorlar genel olarak. Geçen bölümdeki Rhaenys'in Dragonpit sahnesini yazan o ve çok cool sahne olur yav bu diyerek yazmış kendi deyimiyle. Bir de Daemon niye bu kadar sevildi anlamadım çok pis bi adam demişti.

Bu yazardan ben de hoşlanmadım, saatli bomba gibi duruyor. Sırf cool sahne olur diye arka planını ve mantığını düşünmeden sahne yazan birinden ve özellikle de iyi yazmak dışında motivasyonları olan birinden kötü işler çıkması çok olasıdır.
Daemon konusunda haklı olmasına rağmen, insanların niye böyle tipleri sevdiğini anlamayacak kadar da yazmaya uzak biri gibi duruyor. Daemon'un onda sempati uyandıracak, kızlarıyla olan teselli sahnelerini diziden çıkaran da kendisi. Yani insanlar Daemon'a haksızlık yapıldığı ve bu haksızlığın abartılacağından da çekiniyor bu yazar için.
 
Şimdi bebe ben öldürmek istemedim Vhagar kontrolden çıktı dese kimse inanmaz da buna o kadar psikopat psikopat hareketlerinden sonra :D Aslında manyak manyak hareketleri olsa da hep durması gerektiği noktayı bilip oralarda durmuş bir karakterin kontrolü dışında sınırı aşmış olması cidden üzücü. Bu Aemond daha küçükken bile diğer bebelerle dövüşürken eline taşı alıp onunla vurmaması gerektiğini bilip kendini tutmuş birisiydi ama bu sefer elinde taş değil bilmem kaç ton bir hayvan olunca kontrol edemedi tabi. Siyahlarda tek ilginç karakter Daemon olduğu için mecbur yeşilciyiz yoksa çok da tutulacak bir tarafları yok
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık