Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dizi Sohbet, Soru, Haber ve Tartışma

Yıllar bizi eskittiğinden, Alison Brie'nin eski tatlışlığı, sempatikliği yok ve ekip tam kadro olmazsa bir şeyler eksik olacak ama geçmişin güzel hatıraları bile yeter bize, beklemedeyiz.
 
HBO MAX, Türkiye piyasasına biraz erken giriyor gibi geldi bana. HBO içeriklerini kaçak yollardan izlememiş olan son 8 kişi falan kaldı. Onlar da izledikten sonra girebilirlerdi piyasaya.
 
Allah aşkına şu WB, David Zaslav'ı kovsun ya. Bilmeyenleriniz içi kendisi WB Discovery'nin CEO'su. WB Discovery ise WB'nin medya ile uzaktan yakından alakalı olan her işin başındaki şirkettir. Yani dizi, belgesel, animasyon gibi yapımların yönetimi bu yerde geçiyor. Yani HBO, cartoon network, adult swim gibi tv ağları bir bakıma buraya ait. Filmler hariç. Onlarda bir sözleri yok. Neyse konuya dönelim. Şimdi bu adam çıkıp ''Biz artık animasyon yapmayacağız. Daha büyük işlere adım atacağız.'' diyor. Sonra gidiyor eski yeni tüm animasyonları kaldırıyor. Looney Tunes gibi klasik yapımları bile. Ve nedeni bu yapımların izlenmemesi falanda değil. Öyle sırf animasyon olduğu için. Cartoon Network, Adult Swim gibi kuruluşların yaptıkları işlerin artık bir kalıcılığı yok. Mesele sırf animasyon ile ilgilide değil. En son plot bölümleri yayınlanmış bazı dizileri iptal etmişler. Epey sevilen plot bölümlermiş bunlar. Bunun sebebi ise biraz daha farklı. Eğer ki yapılacak dizi yüksek bütçeliyse ama kar edip etmeyeceğinin bir garantisi yoksa direkt iptal ediliyor. House of the Dragon yada Peacemaker gibi işlerin gelmesindeki en büyük neden büyük ihtimalle marka olmuş isimler olması. Yani bu saydığım isimlerin ve benzeri yapımların yayınlanıp devam etmesindeki tek neden kar edeceğinin garantili olması. En azından görünürde öyle. Şimdi sorabilirsiniz ''Her yeni yapıma kapalılar mı?''. Hayır. Çok fazla bütçe gerektirmediği sürece her işe açıklar. Şimdi bu David Zaslav denilen zatın şuan tek takıldığı nokta harry potter. Harry Potter dizileri yapmak istiyormuş efendimiz. Şimdi hpyi bende severim. Ve dizisi gelse ilgimi çeker yalan yok. Ama şu kafada yaşayan bir adamın desteklediği yapımın güzel çıkma ihtimali çok düşük. Umarım en kısa zamanda işine son verilir.

Ve sadece ben değil. Bir çok kişi tepkili buna. Belki buradaki çoğunuz farkında değilsinizdir bu durumun. Anlayabiliyorum. Çünkü bu durum önce animasyonlardan başladı. Benimde animasyona ilgim malum oradan öğrendim. Az öncede diziler ile ilgili açıklamalara baktım resmen kafayı yedim. Yani HBO max sonunda geliyor diye sevinecem ama kimlerin elinde olduğunu görünce sevinemiyorum.

Neyse biraz içimi dökmek istedim.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık