Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Rings of Power (2022-)

2. Sezonu Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 5 17.9%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 23 82.1%

  • Kullanılan toplam oy
    28
Bezos'un çöpe atacak 1 milyar doları daha yoksa, 2. sezonu boşa beklemeyin. Neyse, 2 sene olmaması çok iyi oldu. YouTube önerilenlerine düşmeden 1. sezondan kurtulduk. Haha.

Plaza erkeği evlilik teklifi ediyor.

Toplam 50 saatin bütçesi 1 milyar diye hatırlıyorum ben. Hatta telif de içindeydi herhalde. Zaten cgi olarak çoğu yeri halletmişlerdir şimdiden geriye bütçe yiyecek çok bişey kalmamıştır.
 
Şüpheye düşersen burnun yol göstersin dediği an hoş bir tebessüm oldu🙂 Moria madenlerinde bir büyücü ve hobbitin diyaloğu gözümün önüne geldi çocukluğum gençliğim gözümün önüne geldi Gandalf ı çok özlemişim farklı bir şekilde gormek çok iyi geldi.Varsın şuan aslında orada olmaması gereksin ama Gandalf iyidir zaten tahmin ediliyordu Gandalf olduğu bu şekilde kesinlesmesi çok güzel oldu.Diziye gelecek olursak evet üçleme ile kıyas kabul etmez o bir fırtınaydi geldi geçti bir daha öyle bir üçleme asla izleyemeyecegiz o duygular yaşanmayacak ama en kötü versiyonuyla da olsa orta dünya işte.Bana göre en kötü versiyonu da değil başyapıt değil ama kötü bir dizi de değil tek sorun ikinci sezona koca iki sene var insaflı davrandılar hiç bir sürpriz kalmadı herkes açığa çıktı.
 
saçma bir final oldu istari bir anda konuşmayı söküp filozof oldu, yüzüklerin yapılması hobbitlerin vedalaşmasından kısa sürdü, tahmin edilen şeyler oldu annatara sadece benden bir hediye derken değinildi üstelik elf bile değildi yazık gerçekten. hiç olmadı, hiç yüzümü güldürmedi.

edit: sinirimi çıkartamadım aklıma geldikçe geliyor. sadoc'un ölümü=arogda taşo'nun bileğini kırmasından sonra ölmeyi beklemesi
 
Son düzenleme:
Koskoca Gandalf'ı duvara vurdular ve adamın dili açıldı, felsefe yapmaya başladı ben daha hiç bir şey demiyorum. :D

LOTR'dan çalmışlar replikleri. Bu arada Gandalf olayı, filmlerden Gandalf severleri diziye çekmek amaçlı yapılmış. Normalde tekne ile geliyorlar Orta Dünyaya. Millet "aa Gandalf" desin diye koymuşlar. Salakça bir karar, senaryonun ve diyalogların bu kadar leş olmasının sebebi de bu zaten.

İlmek ilmek işlenmiş bir evrenin ortalarından parça ekleyip, çıkarıyorsun. Bu da geleceği etkiliyor. Tolkien'den daha iyi yazar değilsen bu işi kurtaramazsın. Neyse ki çoğunluk diziyi yerin dibine soktu da, insanlığa olan umudumu yitirmedim.
 
Halbrand'ın Sauron çıkmasına, ciddi ciddi şaşıran var mı? Gece gece aklıma takıldı.
Ciddi ciddi şaşıranın olacağını pek zannetmiyorum ama oran %100 değildi yani son bölüme kadar. Zaten 2 kişi vardı şüpheli olan 2sinden birine çıkması şaşırtmadı. Yani Galadriel, Sauron çıksaydı yer yerinden oynardı eğer öyle bir beklentin varsa ki kitabı olan şeyde ne kadar gizem olur o da muamma.
 
Ciddi ciddi şaşıranın olacağını pek zannetmiyorum ama oran %100 değildi yani son bölüme kadar. Zaten 2 kişi vardı şüpheli olan 2sinden birine çıkması şaşırtmadı. Yani Galadriel, Sauron çıksaydı yer yerinden oynardı eğer öyle bir beklentin varsa ki kitabı olan şeyde ne kadar gizem olur o da muamma.

Galadriel niye Sauron çıksın? Öyle beklentisi olan 3 kişi yoktur dünyada.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık