Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Mihawk'ın WB'ye saldırma sebebi aralarındaki farkı görmek. WB'nin güçlü olduğunu çoktan kabul etmiş. Bir strateji ya da av mav durumu yok.
Ben Datte'ye cevap verdim ihtimali söyledim.Wb o tarz biri olduğunu sanmıyorum menzilime girsin de halledeyim şeklinde Wb ilk önce tüm saldırıları alıyor yada bloklamayı seçiyor.

İşte Mihawk aradaki farkı yakından göremezdi Jozu Croc'a ve Kuzan'a izin vermedi ona da izin vermezlerdi.Elinde tek seçenek kalıyor.Savaş olmasa Wb gel teke tek diyen biri ama savaşta onla uğraşamaz.


Usta iyice kendilerinin parodisi oldular...
Mihawk WB'yi av olarak gördü efsanesi yetmedi bir adım öteye taşımış. Mihawk bilerek yaklaşmadı en güçlü olduğu için. WB menziline girerse ilk Mihawk'a saĺdırırmış en güçlü o diye, diyor. Benim devreler yandı.
Ya boş yapmayın açın mangayı bakın adam menzilin açıklamasını yapmış.Mihawk'ın menzil muhabbetinin açıklamasını Vegapunk yapmış.Alın kafanıza atayım isterseniz paneli.


Mihawk'ın sakinliğinin sebebi buymuş.Herşeyi ben mi öğreteceğim balık tutmayı öğrenin. :S
Yük falan taşıdığım yok arkadaşlar kendi kendine eğleniyorlar bırakın eğlensinler manga sayfası ortada.Kanun hükmünde kararnameleri mahkemede çatır çatır gösteririz. :)
 
Zamanında ne zoro fanları vardı bu sitede aslanlar gibi çarpışırlardı ama şimdi yarım postu bile kaldıramıyorlar, bir Sanji fanı olarak acaba fazlamı dövdüm garibanları diye düşünmeden edemiyorum. :ühü:
 
Haki canavarı bir adamın vücudu değişiyor. Değişen vücudunun haki kaplı olduğu ne malum? Luffy meyve ile beraber vurduğu yerin hakisini iptal ediyorsa bal gibi de fayda. G4 Boundman ile bırak çiziği nokta bile açamadığın adamın vurduğun yerdeki hakisini iptal etme. Bayağı efsane. Hakiden bile özgür bir adam:p .
Kendi kendine bir sürü hikaye yazdın. Haki iptal etme diyon.:D

Ben sana basit bir soru sordum. Kaido'nun lastik olması kötü mü?
 
O çizim hatalı dendi bildiğim kadar. Kafasının arkasından çıkmıyor yumruğu.
Nerden baksan çizim hatası. 2 karede de aynısı çizilmiş.
Kaido'nun lastik olması Kaido'nun işine yarar yoksa Kaido içten patlayacaktı.:D
Kolu girmiş adama kolu. Adam içten patlasa hasar alır böyle direk kolu girmiş. Donut olur la Ace filan olsa.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık