Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1063: Sahip Olduğum Tek Aile

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 158 71.8%
  • Orta

    Kullanılan: 41 18.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 21 9.5%

  • Kullanılan toplam oy
    220
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law BB yi kesemeyebilir haki mevzusundan. Scan yapar ama karanlık meyvesi malum her şeyi emiyor vücuda yapılan teknikleri de emebilir. Önce r-room ile vurması lazım gibi sonra k-room. Daha yami ne hale geldi bilmiyoruz üstüne gura-gura var. Law baya zorlanacak tayfası malum zayıf, BB nin adamları da el atarsa tek başına kaçmaktan başka çaresi yok ''şu anlık''...
Bunlar bilinen şeyler. Aynı şeyleri duymaktan/görmekten sıkıldım. Dolayısıyla aynı şeylerdense farklı yaklaşım gösterenler ilgimi çekiyor. Bu düşüncede olanlarsa inanmış. Ben de inanacağım iyi bir şeyler için.
 
Tek başına ilerlemiyor. Önce denizcilere yanladı sonra da Luffy'e şimdi de teach.
Yanlamak da onun güçlerinden biri. Pasif yeteneği desek daha doğru olur. Güçlü birini görünce otomatik olarak olarak devreye giriyor :) Luffy, Arlong ile kapışırken kılıç kullanmayı, yemek yapmayı ve hatta yalan söylemeyi bile bilmem, yaşamak için arkadaşlara ihtiyacım var diyordu ya hani. Law'ın, ihtiyaç duyduğunda kendisine yardım edecek güçlü arkadaşları yok.

Law, meyvesini Teach üzerinde kullanıp Teach'i ölümsüz yapmayacağı için Teach öldürür Law'ı çünkü Law'ın meyvesini başkasının üzerinde kullanma ihtimalini ortadan kaldırmak ister. Teach, en kötü ihtimalle esir alır Law'ı ve son savaşta kurtarılmayı bekleyen prenses olarak karşımıza çıkar Law.
 
Yeni bölüm çıkmış, farkında bile değilim. One Piece'in üzerimdeki alışkanlık vasfı kırılıyor, birkaç ay içinde kurtulacağımı düşünüyorum. İleride lazım olursa diye kaydedeyim, OP 1063'ü okumadım, bakalım kaç bölüm birikecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık