Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1063 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu haki fakiri olan Law,kimsenin daha önceden kullandığını görmediğimiz beyaz hakiyi kimden,nerede ve ne zaman öğrendi?
Beyaz haki felan yok knk, ne hakisi ne beyazı? Herif meyveyle şok yaratıyor millet de "ulan bunca zamandır bu adam haki kullanmayı heralde öğrenmiştir o kadar yancı olamaz illaki biliyodur demek ki bunlar beyaz haki" felan diyerek kendilerini kandırmaya çalışıyor. Lawın haki gücü var, var ama maksimum don şincao seviyesi felandır, eh bu seviyede kral hakiyi bm bb gibi adamlara karşı açarsan millet sana güler. O yüzden dümdüz meyve kullanıyor, haki maki yok. Rogerın, Babalığın, Kaidonun, Luffynin bile bilmediği nerden türediği belli olmayan sözde beyaz hakiyi kullanan tek adam law ise oda daha önce hiçbir mangakanın yapamadığı kadar sıvamış demektir. Beyaz haki meyaz haki yok, spoilercıların hokkabazlığına gelmeyin.
 
" Kazanan her şeyi alır. " ne demek. Sen mantıklı bir insandın. Dalavere çevirmeyecekse 5 kişiler hee Bushidooo. Meyve toplamından 6. Farkındadır dimi. Twitter'da da hep r.i.p diyorlar. Ben nasıl uyuyacağım. :(

Adama 1 v 1 atmıyor dediniz dediniz başına 5 kişi kaktınız. :dd.d
Valla traom seni üzmek istemem ama Teach ölüm meleği gibi karakter seride... ona denk gelen ölüyor genelde. İşte düzgün bir tayafası olsaydı kurtulabilirdi... ama şimdi zor...:artiz:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık