Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] House of the Dragon (2022-)

Tarafınız nedir?


  • Kullanılan toplam oy
    98
Ya şöyle şimdi ama olaylar 3 kaynaktan aktarılıyor. Bu dediğim şey de en olmayacak iddiaları ortaya atan kişiden ve bu iddianın saçmalık olduğu dile getirilmekte. :D Muhtemelen sadece tavsiye bazında kalmıştır diye düşünüyorum ben.





Evet çok kötü zaten bu :(
Bakalım artık. Şu an Siyahlara daha yakınım ama ileri de ne olur bilemiyorum... :D
 
Daemon Aemond bakışmaları ile bir gizli çekişmenin vurgulanması çok hoş oluyor. Bunun çok soğuk bir şekilde işlenmesi işi daha da ilginç kılıyor. Aemond cidden Daemon'a benzeyen tek kişi bu hikayede, amcası gibi tam bir serseri prens, onun gibi ikinci oğul ve ruhu daha özgür. Bu ikisinin çarpışmak zorunda kalacak olması üzücü.

Daemon çok temiz kesti kafayı. İlk kez bir Valyria çeliği kılıcın kötü şöhretli isminin hakkını verişini gördük. Kafatasını katanaların hasır ruloları bölmesi gibi böldü ikiye, olması gerektiği gibi. Bunu ana seride sadece Joffrey'nin çok kalın bir kitabı tereyağı gibi bölmesinde görmüştük sadece.
Rhae'nin çocuklarını biraz fazla güçsüz yapmışlar gibi.
Viserys aktörü hakkını vermiş. Sanırım GRRM de adamı takdir etmiş, benim yazdığımdan daha iyi bir karakter koydun ortaya demiş. Doğru mu bilmiyorum ama dese inanırım, cidden sağlam oynamış aktör.

Sondaki Aegon sahnesi hiç hoş değildir. Legtimizasyon için çok ucuz bir bahane olacak. Adam açık açık king Aegon'un rüyası diyor, buz ve ateş diyor, diyara birlik falan diyor, Fatih'i kastettiği ortada, ama bizim Hightower şeriatçısı da her şeriatçının yapacağı gibi kendine göre yorumluyor apaçık şeyi bile.

Neyse sonraki bölüm gerilimin en son basamağına tırmanılmış olacak. Artık finaldeyiz ve artık gerilim yok, doğrudan savaş ilanları ve savaş var.

Sanırım şimdi sezonun nerede biteceği konusunda eminim. Evet o sahneyle bitecek, bu hikayenin en sevdiğim ve en dramatik çarpışmasıyla.
 
@ch3rlo alicent her türlü aynı şeyi yapacaktı, Viserys'in sözleriyle kendini avutuyor sadece, bizden daha iyi biliyor Viserys'in asıl isteğini
Kızın bölüm içerisindeki karakter gelişimine yakışmadı o sahne. Bildiğin fesatlığına fırsat kolladı tipinden akıyordu ne düşündüğü. Umarım gene it babasının ittirmesiyle aksiyona geçer de son bölümdeki mağrur tavırlarının altı biraz daha dolu olur.
 
@Gutts a sormamin mahsuru yok sanirim, evren uzerinde hakimiyetine binaen; robert jaime muhabbetinden kaynakli olarak malum stark, cole, jaime bu uclude siralama nasil olur ya da soyle diyeyim malum stark’i tum zamanlar ilk 10 listesine alir misin?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık