Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1061: Çokbilmiş - Geleceğin Adası

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 155 60.3%
  • Orta

    Kullanılan: 69 26.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 33 12.8%

  • Kullanılan toplam oy
    257
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi kendini çürütmüşsün zaten. Yonkou olacak ağırlığı olmayan birisi tanrı olması sayesinde kk olacak. Azim ve büyük bir kalp ile bir yol çizmeye çalışan ana karakter bile, olaya bir Cp ajanının karışmasıyla hakkın rahmetine kavuştu. Coby ise Garp'ın yanında çalışmasına rağmen yeterince güçlü bir asker olmadığını bir önceki bölümde gösterdi. Denizcilerin seri sonunda yok olacak olan bir oluşum şekline bürüneceğinin planlanmasından mıdır bilmem, yeni nesil askerler çok daha zayıf halkalar olarak çiziliyor. Smoker, Tashigi, Helmeppo ve Coby'i; Sengoku, Garp ve Kong gibi karakterlerinin yanına koyduğun zaman bile iş gün yüzüne çıkmıyor mu?
Aslında denizcilerde Garp ve Sengoku seviyesinde hiç kimseyi görmedik korsanlarda sürpriz olarak Rocks korsanları gösterildi ama onu baskılicak bir karakter veya karakter grubu eklemek yerine Garp ve Roger ile işi halletti.
Gaban,Rayleigh ve Roger(bunlar Prime dönemlerinde bile değiller)evet Rocksta bazılarını tutabilir ama gerisi Shiki ve diğer efsane diye tanıtılan korsanlar bunlara karşı Oda yeni güçlü denizciler eklemek yerine ihanet konusunu ekledi ve çizdiği efsane karakterleri gözden düşmesine sebep oldu ne olurdu bir kaç güçlü eski amiral çizse üşengeç Oda yine yapacağını yapmış.
 
Op'ta yıkılmayacağı kesin olan tek oluşun Denizciler. Sıradan halk Denizcileri seviyor. Çünkü adamlar meşru güvenlik gücü ve işlerini gerçekten yapıyorlar. Şimdi üç beş istinayı örnek gösterek Denizcileri kirli göstermek isteyenler olabilir ancak sayısız adada Denizciler sayesinde insanlar güven için yaşıyor. Hükümet kötü diye düşünüldüğü için Denizcilere çamur atmanın anlamı yok. Adamlar askerler ve işlerini yapıyorlar.

Devrim olsa bile Denizciler varlığını sürdürecek bu nedenle. Amaç hükümeti düşürmek, Denizcileri yok etmek değil. Kobi ve Helmeppo bu aşamada değerli adamlar. Smoker de öyle. Hepsinin sırası gelecek.
Hepsinin sırası gelecek dediğin nokta, serinin 1061. bölümünü yayınlandığı nokta yalnız. KK'yi defalarca kez köşeye sıkıştıran adam olarak anılan Garp'ın aktif olarak savaştığı yıllarda dahi Roger, KK olmayı başarabilmiş ve tek bir sözüyle Korsanlık Çağı'nı tamamen başlatabilmiş birisi olmuştu. Luffy'nin Garp'ı olacak olan kişi diye bahsi geçen Coby ise, şuana kadar Luffy ile karşılaştığı her seferde şamarı yiyip oturmuş birisi. Smoker, Tashigi, Hina gibi kişiler TS öncesi varlığını hissettiren, TS sonrası hiçbir şekilde tehlikeli gelmeyen karakterler. Dünya Hükümeti'ni devirmeye ve parçalamaya çalışan kişilerin, aynı zamanda bu oluşumun destekçisi olan Kizaru, Akainu ve Aramaki gibi kişilere hâlâ yüksek bir konumda bulunma şansı tanımayacağı her açıdan aşikar. Denizcilerin yeni neferleri, şuandaki aktif korsanların gücünün yanında devede kulak kalıyor. Bu şimdi de bu şekilde, ilerde de bu şekilde olacak.
 
Akainu'nun çocuğu mu olur yav? Olmuşsa da böyle mi olur? Bununla hangi kadın olur o da ayrı bir soru. :S

Oda'ya göre en yakışıklı adam Akainu'ydu. Kişiliği leş olsa da; Oda gibi çarpık düşünceleri olan bir herifin yazacağı seride her kadın karakter birlikte olmak ister.

Akainu, Dragon diye ağlamaktan vakit bulup, birisiyle birlikte olmuş mudur, onu bilemem.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık