Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1061: Çokbilmiş - Geleceğin Adası

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 155 60.3%
  • Orta

    Kullanılan: 69 26.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 33 12.8%

  • Kullanılan toplam oy
    257
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
***Bu hanım efendi vegapunkın uzaktan kontrol ettiği robotic sistem. abalmızın kolunda "PUNK 02" yazıyor, shark üzerinde ise "PUNK 03". İkiside vegapunkın projeleridir.

***Bir önceki bölüm içinde aklıma takılan bir detayı paylaşmak isterim. Luffy hayalini paylaştı ve merakımız daha çok arttı. fakat aynı hayale korsan kral sahipti. Luffy'nin hayalinin ne olduğunu keşfetmemiz için en önemli ipucunu kaçırdığımızı düşünüyorum. Roger, luffy ile aynı olan hayalini gerçekleştirdi mi? yoksa gerçekleştiremeden hakkın rahmetine kovuştu.
 
Bu Mangada yanan @Roronoa Zoro oldu :hhh:
Abi bence artık Vegapunk Atölyesi sona erdi
Henüz pes etmedim. Bir robota yenilecek değiliz. Bu bölüm, ilerde Vegapunk'ın ve dolayısıyla kanalın değerini artıracaktır. :a: Şimdilik biraz soğuk ter atıyorum tabii.:ehe:
Köpekbalığında, robotta ve Vegapunk olduğunu iddia eden kızın üstünde numaralar var. Bunların hepsinin üretim oldukları belli. Vegapunk ziyaretçilere oyun oynuyor.
 
Bu iki hafta benim için hiçte zor geçmeyecek.Eskiden mangayı nasıl 2 haftayı bekleyeceğim diye düşünüp dururdum.Şimdiyse durum farklılaşmaya başladı.

Eski heyecanımı kaybediyorum.Bu bölüm de beklentilerimi karşılamadı maalesef...
 
Koskoca Yonko tayfası bi robot köpek balığı yüzünden az kalsın Allahına kavuşuyordu bu nasıl Yonko tayfası Kaido görse oturur ağlardı(şayet yapmadığı şey değil :ehe: )ben bunlara nasıl yenildim diye.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık