Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1061 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido ile hükümet arası nasıl sorun yoktu yav :D. Adamlar 7 defa idam etmeye çalışmış. Vegapunk bizzat deney yapmış üstünde. Kaido, kendisini hedeflemeyen Kid'i bile can sıkıntısından dövmüş adam. Vegapunk'ı yaşatmaması lazım bana göre.
Kaido dediğin bunları arkasında bırakmamış olsaydı niye denizcilere silah satıyor ?. Adam yenilmeye yenmeye çok takılmıyor. Siz beni yakaladınız sizin kökünüzü kurutucam gibi bir algısıda yok. Bunlar bana deney yaptı bunlar beni idam etmeye çalıştı diye düşünmüyor adam keske idam başarı olsaydı kafasında.
 
Vegapunk'ın ismi,cismi,cinsiyeti lazım değil bize yahu.
Vegapunk demek gizem demek,gizemleri açığa kavuştursun yeterli.
Şeytan meyveleri,özellikle.
Nedense hiç merak etmiyorum şeytan meyvelerinin gizemlerini. Bunun serinin son geldiği halle falan da alakası yok:D. Nedense hiçbir zaman merak etmedim.
 
Yanlış mantık. Yonkounun adasından tek gidiş olmuş Vegapunk. Herkes Vegapunk'ı ele geçirmek ister, özellikle güçlü bir ordu üretmeye çalışan Kaidou.
Daha geçen arc Vegapunk'ı kim istemişti hatırlayalım.

İstediği adam bir ada ötede ve Kaidou'nun adamları seyir belirleyici ile hiç gitmediler bu adaya öyle mi?
Benim burada gördüğüm kaido isterse gidip alır ve denizciler birşey yapamaz tarzı bir duruş ki düşününce kaido gerçekten almak istese denizciler zamanında yetişemezdi. Buradan görüyoruz ki luffyler araya girmeseydi vegapunk kaidonun emrine girecekti yada esir edilecekti. Benim söylediğime karsı bir şeyde yok mantıken kaidonun daha önce isteği yokmuş yeni vegapunk ı ele geçirme isteği oluşmuş. Bu arada burada direk kaidonun isteği buydu gibi düşünmemek lazım çünkü konuşan kişi Orichi oda kaidoya güvenip bu konuşmayı yapıyor gibi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 27)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık