Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1060: Luffy'nin Hayali

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 229 77.6%
  • Orta

    Kullanılan: 47 15.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 19 6.4%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dragon un tek işlevi ıssız saklandıkları x yerinde ayakta klasik pozunu vermek sadece.Bir tane icraatını görmedik.Oğlunu smoker dan kurtardığı tek bir sahne gördük sadece.Bu dediğimde manganın daha başları.
 
Ksksksksk dediklerine katılıyorum.

Yav bilinen iki üyesi Drake ve Coby paket oldu. Umarım sevmem ama lavuğu... Garp falan da vardır denildiği gibi de bir şeyler yaparlar belki. Cobra öldürüldüğü an olayı anlayıp Vivi'yi almış olsalar... başlangıç için güzel bir hareket olur. Sonra zaten Hasır Şapkalar bir gün gelip tüm işı halledecek fandaşım... :D
Dragon kurmuştur bunu Dragon. Vasıfsızlıkta sınır tanımıyorlar. Tek rakipleri yine Dragon'un kendisi :)
 
Dragon karizması ve beklentisi gün ve gün basitleşiyor sıradanlaşıyor.. Soda iyice batırıyor karakteri yazık be.. Eskiden Wb'nin görüldüğü sahneleri düşünüyorum bir de Dragon'un sanki Dragon yan karakter sürekli tek panel zavallı gibi düşünüyor falan. Bir ara forum Dragon'la yatıp Dragon'la kalkıyordu gösterildiği bir kaç sahne itibariyle beklenti aşırı büyüktü daha ön plandaydı esrarengiz geçişler vardı.. şahsen ben tüm ilgimi yitirdim.
 
Son düzenleme:
Daha kime karşı savaştığını bilmeden devrim fikrine nasıl kapılmış ? Her kralın Mingo ve Wapol gibi kötü niyetli olmadığını da biliyoruz. Umarım önceden biliyordur ve bir sebepten dolayı diğerlerinden saklamıştır.
herkes gibi kadim beşli ve kutsal ejderlere karşı savaştığını düşünüyor olabilir. imi görmeden önce bizde bu görüşteydik. im gibi wgnin başında özel bir karakter göreceğimizi falan pek beklemiyorduk. devrim fikrine kapılması için dünya hükümetinin yaptığı zorbalıklar yeterli sebep bence. ırkçılık, kölelik, istediğini suçlu ilan edip ortadan kaldırma, rant uğruna ülkeleri mahvetme (flevance) gibi bir çok neden var zaten. adam şahıslardan ziyade bunların temelinde yatan organizasyonu hedef alıyor.

sabo fbsinde de görüyoruz zaten saboyu kurtarırken istenmeyenlerin yok edildiği bu dünya da falan diye konuşuyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık