Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1060 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffynin diğer hayali zaten mf sonrası gösterilmemiş miydi? Yani açıklanmasa da biz kk harici bir hayali daha olduğunu biliyorduk zaten bu neden garipsendi ki şuan?
 
Tipik Kaptanını sakin tutan Sağ Kol tiplemesi gibi oldu Zoro. Öncesinde Zoro çılgın kaptanı daha da çılgın muhabbeti vardı. Şu an sadece kaptan çılgın. O yüzden Zoro değişti diye düşünüyorum. Oda'nın da tayfa sağ kollarına biçtiği rol bu. Beckman, Rayeligh hepsi benzer şekilde makul yola iten tipler. Marco da bunu kastetmisti. Ama WB de çok bir çılgın tip değildi. Belki de öyleydi yaşlılığında değişti.
Şu bölümü ve devamındaki bölümü okusana bi, Zoro benzer tepkileri veriyordu hep.


 
Luffy'nin bir karakteri bile yok nasıl yüzeysel oluyor öldükten sonra 30 yıllık meyvesi retcon yeyip güneş tanrısı olmadığı için mi yüzeysel :oleyo2:
Ace gibi herkese öfkeliyim herkesi yenecem biçiçem kesecem yüzünden kendime şapka yapıcam şeklinde atarlı bir tip değildi. Bakalım, Luffy 7 yaşındaki hayaliyle bile herkesi kendisine mest etmiş bir çocuktu. Öyle herkesi yenip kendimi kabul ettireceğim gibi basit bir şey değildi ki Ace bile buna tutunamadı. Sonra WB'nin oğlu oldu bakış açısı değişti. Kendi yerini buldu. Ace'in hikayesi güzeldi ama yüzeysel basit sıradandı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık