Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1060 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende sana şunu sorayım herkes 2 yıllık aradan sonra büyük yerlerde gezerken Boney naptı
Teach'e yakalanmadı mı? Akainu gelmedi mi? Gizlice Reverie'ye katılmadı mı?
Sonuç olarak hani hasar hani saldırı nerede
Yahu hiçbir şey yapmamış kişilerin ödülü bile daha fazla, ki Bonney özellikle hükümet ya da Denizciler tarafından aranan ve istenen birisi. Gemi anlaşması için pazarlıkta kullanılıyor, Sakazuki bizzat almaya geliyor. Bonney'nin ödülü 2 milyar çıksa bu etkenleri öne sürüp "ödülü normal" derdiniz, düşük çıkınca "ne yapmış da ödülü artsın" diyorsunuz.
 
Bu Im tam bi kolpa. Tek soru şu: Dof'un bahsettigi güç ile adayi patlatan güç aynı şey mi? Degilse biri uranüs ise digeri ne ve uranüsün uçan bi gemi olasiligi zayıf diye düsünüyorum ancak gücü çok saglam.

Gerçi luffy'de tek yumruk ile ada yokedebilecek güce yavas yavas geldi gibi. Son savaşta Im + antik silah (ya da diger silahlari) vs. luffy bekliyorum.
 
Bilgi yalan diye demedim. Yani Luffy'nin küçüklükten beri böyle bir hayali olsa öğrenirdik. v1-v2 hikayesi geldi. Tamamen sonradan uydurulma şeye hiç mi eleştirin yok anlamında dedim. Tabi daha ne olduğunu bilmiyoruz eğer hayali troll değil de ciddi ve hikayeye etki edecekse saçmalık.
Küçükken Ace ve Sabo'ya diyor benzer bir sahne Roger ile Oden, Wb arasında yaşanıyor. Çizilen iki sahne birbirine çok benzer. Neyse bu söylettiği sonradan değiştirdiğine eklediğine dair bir emare yok. Niye eleştireyim yok yere?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık