Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Dns demişti. King=Kuzan'ı da Mw demişti.



Kata>yaşlı ray demek King=Sakazuki demekten daha saçma yani anladım.Burada bile objektif olamadın ya abi vallahi pes. Kata King'i yener dedik çok fanız sorma.
O efsansler çıkıyor ama sonra kimse üstlenmiyor anonim kalıyor. @Millennium Wizard demiştir büyük ihtimal.
Olum iftira atmayın len kulaklarım çınladı da açıp girdim.:artiz::artiz:
 
King'in hakileri>Queen'in hakileri kesin olan bir şey değil. İkiside bir elin parmağı kadar koka göstermedi üstelik. Birisi kendisini antik zoan+teknoloji ile donatmış, King ise antik zoan+ırk özellikleriyle.

Marco 1000.sayıdan itibaren aralıklı bir şekilde 2v1 dövüşmüş adamlarla.1006.sayı boyunca zaten nerdeyse full 2v1 yapmışlığı var. Marco'nun Zoro'nun mumya halini koruduğu kısımda bile Marco sen halen yaşıyor musun muhabbeti yapıyor Queen. Nasıl daldılarsa artık adama. Ki Sanji bile bu ikisiyle aynı anda dövüşmek zor diyip yakınıyordu. King vs Marco oldu ufaktan Queen de el uzattı diye bir şey yok yani.
Queen 1007. Sayıda ve sonrasında sadece Chopper ve meydandakilerle uğraşıyor. 1015'te Sanji geliyor , Chopper'a yardım ediyor. ve Queen'in karşısındaki kişi Sanji oluyor. 1022. Bölümde uzun zamandır görünmeyen King, Queen, baygın halde olan Marco ve yerde yatan Sanji var.
İkiye bir dövüş diyorsunuz ama Queen Marco ile dövüşmüyor.
Hatta Marco King ve Queen'in bulunduğu bütün sayfaları atayım.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 11, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık