Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

Klasik bir aksiyon filmi. Öyle güzel tasarlanmış detaylar olan bir film değil tabii ki ama akşam evde otururken can sıkıntısını geçirmek için açıp izlenebilecek bir film.
Bu arada Ryan Gosling'in oyunculuğunu sevdim. O jest ve mimiksiz soğuk kanlı tavrı hoşuma gitti.

Anlamadığım bir şey var. Adamlar sivil halkın içinde meydan muharebesi yaptı. Bir dünya insan ve suçsuz polis öldü. Bütün bunlardan rahatsız olmayan suikastçi adam bir tane küçük kız öldürülmeye çalışıldı diye taraf değiştirdi. E be deyyus o meydanda küçük çocuk yok muydu?
 
Scarface (1983)

Kült film diye izledim tırt film çıktı. Imdb puanı 8.3, 8 puanı komple Al Pacino'nun oyunculuğuna vermişler kalanı da filmin ederi işte. Üç saatti bir de anasını satayım : / Al Pacino'nun oyunculuğu haricinde Breaking Bad'deki kekoları görmek, Michelle Pfeiffer'ı izlemek ve bolca Vice City'i anımsamak haricinde benim için bir olayı yoktu filmin. Filmin en büyük olayı da oyun dünyasına Vice City gibi bir efsaneyi kazandırmış olmasıymış izledikten sonra anladım.
 
Ana karakter bayağı iticiydi, senin triplerine...

Birkaç kaliteli diyalog dışında tuhaf bir film, kadınlara davranışı da ayrı sinir bozucuydu. Diyaloglar için izlenebilir.


 
Hirokazu Kore-eda'nın yönettiği, 2008 yapımı Still Walking isimli filmi izledim bu gece.
Konusu kabaca; birtakım sebeplerden ötürü birbirinden uzaklaşmış bir aile, kapanmamış defterler, kalıp yargıları olan insanlar ve çocukların aile evini ziyaret etmesi sonrası yaşanan gelişmeler.
 
DÝRİÐ




Maddenin doğası gereği yer yer yorsa da uzun zamandır izlediğim en ilginç dokuya sahip film oldu. İzlanda'nın dağlarında dilden dile dolaşan bir halk öyküsünü bundan daha iyi beyaz perdeye taşınabileceğini düşünemiyorum. İlk parttan o dokuyu hissettiriyor eser. En azından ben hissetmiştim. Çocukluğumda benzer hikayeler duyduğumu hatırlıyorum hatta. Bu noktada hikaye zaten giriş bölümünde yakalamıştı beni.

Giriş bölümünde inanılmaz bir şey gelecekmiş hissine kapılıyorsunuz ki geliyor da. Fakat kapanış o kadar tatmin edici değil, fazla kaotik. Sağa sola serpiştirilmiş metaforlar da yerinde olmuş. Ki metafor işine hiç sıcak bakmayan ben bile rahatsız olmadı. Benim açımdan en büyük sıkıntı o batmayan güneş. Öyle bir hayatın parçası olduğumu düşünemiyorum açıkçası.
 

Korku desen korku değil bilim kurgu desen bilim kurgu değil boş beleş vahşet. Vaat ettiği şeyi verecek gtü olsaydı eyvallah derdim ama o da yok.
 
Paris, Texas



Ne bekliyordum ne çıktı filmlerinden. Ne konusunu ne de film hakkında herhangi bir yorumu okumadan arkadaş tavsiyesi ile başladım. Klasik yol filmi gibi bir şey bekliyordum açıkçası. İnanılmaz bir deneyim oldu. Travis.. Öz kardeşimsin..
 
top gun maverick
adam okuma gözlüğü ile savaş uçağı kullanıyor lan?
not:uçak pilotları kesinlikle sağlık kontrolünde bu şarttan elenirdi.eskilerden biliyorum yenisini bilemem.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık