Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Shanks Kılıç Ustası mıdır?

  • Konbuyu başlatan fortime
  • Başlangıç tarihi

Shanks kılıç ustası mıdır?


  • Kullanılan toplam oy
    356
Yonko üstü korsan kral olarak görülüyorsa ve mihawk shanksdan güçlü ise bu kişiye kk demek gerekmez mi? Shanks yonko ise mihawk onun üstünde bir ünvan ile adlandırılması gerekmez mi? Şöyle bir açıklamada bana göre saçma olur. Mihawk bir tık shankstan güçlüdür vb. Çünkü 2 side yonko seviyesinde ise ve bu karakterleri de seri içerisinde çok az gördüğümüz düşünülünce aradaki farkı seride açıklanmayan ama sadece kendi düşüncelerimiz ile mi yapacağız?
Mihawk kendisi kk olmak beni geçmekten daha zor diyorsa yonko ile kk seviyesi arasında başka seviyelerde mi var.
Bana göre fazla düşünmeye gerek yok. Oda nasıl isterse o şekilde olacaktır. 2 yıl öncesi shic. Nerdeyse tamamını Sağ kollar rahat yenebilecekken( gördüklerimiz ile)son 2 3 bölümdür eski shic. ödülleri sağ kolları tokatlar şekilde açıklanmaya başlandı. Bununla ilgili son olarak daha önce paylaşmıştım yine o videoyu atayım


Video Stan Le
 
King’in ve ırkının olayı bir sürü kesik yemesine rağmen iyileşmesi sonrasında pürüzsüz hasarsız görünmesi.İlk etapta herkes adamı kesebilir elmas Jozu yada Kaido değil bu adam.Dal mevzusu argüman bile değil boş birşey çünkü aramaki önden bir adamı iliğine kadar sömürmüş bitkiyle sonrasında basit bir dal sokup delmesi normal birşey o raddeden sonra.
Alası yok. King kesilmiyor. İyileşme gibi birşey yok. Böyle bir ifade geçmedi. Tam tersi dayanıklılık ifadesi geçti.
 
Böyle insanların olması üzücü. Kalite yerlerde.



Amaç ve araç olması kılıç ustası olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Oda'nın kendisi kılıç ustası diyor siz neyin davasını güdüyorsunuz anlamak mümkün değil. Çırpınmayın la kabul edin. Ölmezsiniz merak etmeyin.
Demek istediğim kılıcın yolundan giden biri değil.Kılıç ustası değil demedim.

Ve hayır aksi gözükene dek Mihawk Shanks'tan güçlü değil.
 
Shanks ile Mihawkın duellosu kim daha iyi kılıç kullanıyor ya da daha zarif teknikler uyguluyor üzerine olamaz, yani saf kılıç üzerine bir duello değil. İkiside o yaşlarda ön plana çıkmış dünyada isimlerini duyurmuş çaylaklar ve bir birlerine o vakit üstünlük kuramamış. Ama bu duello bildiğin dile diş bir mücadele. Whitebeardın kulağına dahi gitmiş.
 
Şu kısma bende herhangi bir kılıç fanından cevap alamadım.
En son düellolarda yenişemediler. Mihawk o vakitten sonra kılıç ustalığı üzerine yoğunlaşmaya devam etti. Shanks da kral hakide ayrı bir seviyeye çıktı. Şu an Shanks az bir farkla öndedir. Denk resmedileceklerinden bu tartışma asla kapanmaz ama ikisi göğü yaracaktır. Mihawk'ın top tier olduğu bu yolla tescillenecek bence.

Ek: Bence zamanında yenişememişlerdir ama ünvan öncesinde de Mihawk'tadır. Yenilen olmadığı için ünvan onda kalmaya devam etmiştir.
 
Son düzenleme:
Oda unvanları mutlak görmüyor olabilir,evrende bu şekilde anılıyorlar.
Tabii unvanların altı boş demiyorum ama,mesela dünyanın en güçlü adamı Beyazsakal'a denk birisi vardı.
Kaido havada karada uzayda denizde en güçlü yaratık dendi ama belkide Shanks>Kaido ve ya Dragon>Kaido bilemeyiz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık