Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059: Albay Koby Olayı

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 219 78.8%
  • Orta

    Kullanılan: 49 17.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 10 3.6%

  • Kullanılan toplam oy
    278
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ceaser kardeşi kardeşe kırdırmış. Bu adama artık kim dur diyecek biri çıksın!
Yamato gözümde bir parladı bu sayıda. Sen koca bir ada için 20 yıllık hayalinden vazgeç, içinde ukte kala kala vazifene sahip çık. Yetmesin bir de Momo gereksizinin kibri de yara almasın diye başka bir bahane bul. İsimsiz kahraman ol.
Bu sayıdan sonra Rosinante, Whitebeard, Bellemere ile aynı konumdadır Yamato benim için. Bu kıza/oğlana laf edenle göğüs göğüse çarpışacağım.
Bu sayıda bir çok yeni şey açıklandı bir yığın olay oldu ama beni en çok şaşırtan sayının ortalarında silüet olarak görülen karakterin/şeyin sayının sonunda net görüntüsünün verilmesi. Oda'yı kim tehdit etti acaba?
Yeni şeylerin başında Marco'nun her yerde oluşu var. Herif adaya yaklaşan Shanks'ı hakisinin kokusundan tanımış herhalde sırf adamı reddetmek için hemen gemisine atlamış.
Kuja adasında olanlar da çok ilginçti. Şahsen beni tatmin etti. Marine her şeyiyle saldırmış ama Hancock tekleyip geçecekken Blackbeard bulduğu ilk fırsatta yakalamış bunu. Yalnız o değil de bu adada olanlar Mama'ya yazar. Tottoland'ı bıraktı çekti gitti. Yetmedi Wano'da düştü, tahtını kaybetti. Hala adasına yanaşabilen bir kişi bile yok. Nasıl bir korku saldıysa Linlinciğim.
Coby'nin ve Hancock'un gücü konusu netleşti ayrıca. Bizim pembik beklediğimden daha güçsüzmüş. İşime gelmedi ama neyse artık.
Rayleigh'in hanımının emriyle hanımın memleketinin yardımına koşması adadaki durumun mantıklı bir şekilde çözülmesini sağlamış. Oda'dan beklenmeyecek tutarlılık. Okur olarak gözyaşları içindeyim. Ya alışırsam buna diye.
Hancock için adaya gelen Blackbeard (bu meyveden de bir şey çıkacak herhalde) en son ne oldu da Coby'de karar kıldı merak konusu ama bu olay da ilginç şeylere gebe. Bu çocuk 2. Ace olacak galiba.
Son olarak Hancock'a olan bu saplantın nedir Oda. Kız çocukluğunda yeterince kahır çekmiş lan ne diye hala elalemin kara fantezilerine meze ediyosun bunu. Hayır yetmemiş bir de kızın çocukluğunun gerçek boyutlu fantezi bebeğini yaptırmışsın kanatlı falan. Vegapunk'u nasıl bir lolici yapacan oğlum!
 
Koca yonkou px-mihawk'a çizik atamamış. Karadelik kullanıp muhtemelen içine attı sonra dışarı attı ama gene bir şey olmamış. Çocuk lazer mazer atıyor. Coby dur deyince duruyor. Esas şey karasakalın lunarian ırkını bilmesi. Seride gördüğümüz en güçlü beden bunlara ait. Bigmom ve odende bile bu kadar güçlü bir beden yok.
 
Yamato da yaralı çıktı çatıya. Momo’nun önünde etten duvar olmuştu gelen her şeyi yedi. Çatıdan ayrıldıktan sonra da aşağıda koşturmaya devam etti. Ada düştüğünde bile karşı tarafı temizlemeye hazırdı.

Hancock özel hakisiyle bilinen bi adanın lideri. Kral hakisi de var. Meyveye çok bağlı bi isim olduğunu düşünmüyorum. Hem yamato meyve kullanmadan da çarpışabiliyordu.
Ben Hancock ve Yamoto kıyaslaması yapmadım.
Hancock'a haksızlık ettiğini düşündüm.
Ama kıyas yaparsak da Hancock! Meyve ve haki güçlerini düşündüğümüzde ayrıca savaş tecrübesi, otoritesi vs vs...
 
Şu okuduğumuz bölümler, ne kadar kötü bölümler olsalar da, bazı şeylerin açığa çıkmasına vesile oldu.

Luffy'le dövüşecek diye Kata'yı şişirdi, işi bittikten sonra da peçete gibi kenara attı. Kata'nın da diğer sağ kollardan farkı yokmuş, o da düşmemesi gereken durumlara düşüyormuş. Kimse de dikkati dağınıktı falan demesin, Wcı'da bu Germalardan birisini saniyesinde, uyanış açmadan yendiği için övüyorlardı. Şimdi görüyoruz ki, onlara karşı hem uyanış açmış hem de öyle saniyesinde alma durumu olmamış. Tabi, Germa veletleri Katakuri'nin dikkatini bozacak kadar güçlü diyorlarsa bilemem, bahaneler asla bitmez nasıl olsa... Üstüne King ve Marco'yla dalga geçtikleri duruma düşmüş karakter. Bir karakterin hakkı Luffy'le dövüşecek ise veriliyor maalesef bu seride, dövüştükten sonra da kenara atılıyorlar.
İchiji'ye tek attı diye övülüyordu. Bu sefer de aynı sürede Niji'yi kötürüm bırakmış+İchij'yi de yaralamış zaten. Peçete gibi kenara bırakılan adama bak.

Germa çizik atamamış. İmdatlarına Caesar yetişiyor. Ki onda bile yenemeyip kaçtılar. Germa kapağında geçiyor üstelik bu olay adamların ölmeyeceği de bariz yani.

Ben Marco Onigumo olayından dolayı karakteri gömmemiştim. King'in yer aldığı aksiyon sahnelerin büyük çoğunluğunda rezil olduğunu söylemiştim sadece.

4 Germa üyesinin adama çizik atamamasıyla İzo olayını, Rs Sanji olayını, Queen ile Marco'ya dalıp dayak yeme olaylarını bir tutuyorsun şu an.


Caesar kombat gücü rezil bir adam olsa bile meyvesinin ne kadar sıkıntı olduğunu Punk Hazard/Zou arclarında gördük zaten.

Luffy'nin rakipleri dövüşler sonrasında bile iyi portrelere sahip. Luffy'nin eski rakiplerinden birisine 1 milyar 965 milyon ödül biçmiş bir yazar var seride. King'i bir daha görür müyüz o bile belli değil ama.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık