Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Rings of Power (2022-)

2. Sezonu Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 5 17.9%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 23 82.1%

  • Kullanılan toplam oy
    28
Son 2 bölümde ortak görüş bu galadriel çıksın dizi izlenir :D Sırf isminden bile kitaptan yerler arıyoruz. Böyle ulu varlığın tepecik kezbanı olması içler acısı. Zenci elf'e de hakkını 1 kes daha vereyim adam oynuyor. Diğer elf görünümlü insanlar hakkını yiyor resmen...
Elflerin o kendinden emin, donanımlı ve disiplinli halini yansıtan tek ELF diyebiliriz. :D Adam cidden muazzam oynuyor 3. bölümdeki dövüş sahneleri de bence çok iyiydi. Ne abartı nede gömme tadında bırakmışlar.

Adar dediğimiz eleman Sauron mu? @RedTeroR
 
Ama buradaki Galadriel kitaptaki gibi ulvi bir canlı değil. Asıl sıkıntı burada işte.

Galadriel'i kitaba göre yargılamamak lazım. Küçüklüğünden beri hırçın bir yapısı olduğu gösterildi. Eğer kitaptaki gibi bir Galadriel olması gerekiyordu diyorsanız, dizi Galadriel'in kitaptaki gibi bir Elf olması için yaşadıklarını baz alacak gibi. Tecrübe onu Galadriel yapacak...
Ya burada dizinin adı, bu konunun başlığı, tanıtımı vs lotr üzerinden yapılıyor ve eğer böyle olmasa biz ciddiye alıp konu bile açmazdık şu an forumda. Elbetteki bunu bekleyeceğiz. Ben kitaplardaki çoğu şeyi bilmem bile, senaryosuna takılıyor değilim yani ama bu kadın kenarımın helgası diye triplerle gösterebileceğin bir kadın değil, hele savaşçı bir elfe yakışan bir tavrı hiç yok. Diğer elfler de aynı şekilde seride elf olup olmadıkları belli bile değil ve lotr vaadiyle reklamını yapıp insanlara bunu sunuyorsan tabi tepki olacak oh ne güzel diyecek halimiz yok.

O evrenin hissiyatı olmadıktan sonra ne diye ciddiye alayım ben bunu?

Konuşmalar rezalet, elflerin hem yansıtılması hem işlenişi berbat ama evet 3-5 sn gördüğümüz görsel efektler fena değil. Doğa manzarasıysa sağlam kamerayla çekilmiş, çok güzel manzara fotoğrafları falan var tabi. İnsanların, cücelerin ve orcların tasarımı iyi gibi nispeten.
 
Yapacakları şey çok basitti. Shadow oyun serisindeki Talion gibi bir tane karakter uydurup onun hikayesini anlatacaklardı. Galadriel ve diğer bilinen karakterler de arada bir görüneceklerdi.
Galadriel yerine dediğin gibi bir karakter oluşturup onun üzerinden işleseler daha güzel olabilirdi cidden. Ama bu defa da seride hiç adı geçmeyen bir karakter merkezinde senaryonun dönmesi sertçe eleştirilirdi.
 
Galadriel yerine dediğin gibi bir karakter oluşturup onun üzerinden işleseler daha güzel olabilirdi cidden. Ama bu defa da seride hiç adı geçmeyen bir karakter merkezinde senaryonun dönmesi sertçe eleştirilirdi.
Şimdi de hikayenin çoğu seride olmayan kişilerin üzerinden yürüyor zaten. Arondir yok, Adar yok, Halbrand yok, Nori yok, Meteor Adam yok.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 10, Ziyaretçi: 30)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık