Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda Shanks'ı öldürtecekse de bunu hakkını vermeden yapmaz. Ya bi katakulliyle yenilir ya da o noktada bizler BB'nin serideki en büyük güç olduğunu kabul etmiş oluruz. Bu uzun zamandır beklenen bir klişe intikam kurgusu. Oda'nın ters köşe yapıp Raftel'de Luffy vs Shanks çizmesini bekliyorum bu seriye böyle son yakışır.
Mihawk vs Zoro nerede olur sence reis?
 
Lafı geçti diye @Erkan12 reisin worstgendeki şanlı direnişini okuyayım dedim ama sitenin şeklinden şemalinden midir gözüm bizim siteye alıştığından mıdır nedir tahammül edemedim çok. Hele banner ve imzaları çok göz kanatıyor. Forum mu düşük bütçeli korsan dizi platformu mu bilemedim.
Mümkünse hiç uğramayın gençler. Bu arada sadelik ve şaşaa arasındaki çizgimizi dengeli tutmamızdan ötürü kendi forumumu tebrik ederim. Teşekkürler @brook ve tüm emeği geçen arkadaşlar. Bizdeki avatar, banner boyutları ve diğer bir çok şey fazlasıyla yerinde ve ayarında. Aman nazar değmesin.

Sen de kimi sevsek laf ediyorsun be doktor. Ortada adam bırakmadın. Sıkıcı sıkıcı Luffy mi sevelim napalım :(
Momo çocuk dedik laf etmedik biz de severiz, Kinnemon fedakar ona da laf etmedik, Shanks fazla karizma destekledik ama bu sırt çeviren dansözle eğitim yalanıyla 2 sene yan gelip yatan umut tüccarı ayyaşı sevmesen güzel olurdu. @RedTeroR ile aynı çizgide olman çok üzücü :oops:
 
Karasakal Rayleigh'in varmasıyla değil de, Mihawk Seraphim'inin saldırısıyla terliyor gibime geldi. Ben mi yanlış anladım acaba?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 75)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık