Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazı şeyleri kabul edeceksen tartışalım, kesinleşmiş şeyleri aksi halde laf kalabalığı olur.
Ciddi ciddi yazayım sana.

En güçlü insan lafını ben yapmıyorum, en fazla ödül alan ikinci karakter olarak ödülünü ben vermedim. Mangaka yazıyor.
Kaido ne kadar güçleneceksin dediğinde arkasında en tepede Roger ile WB'yi ben çizmedim tabi orada bir sıralama yok diyebilirsin.
Bigmom'a WB'yi diğer korsanlardan ayır ben demedim mesela.
Vivre Card yazanlara WB'yi Roger yaşıyorken de en güçlü olarak yazın emrini veren kim bilmiyorum.

Sahi WB, yediği meyve sayesinde en güçlü olmuştu o olayına ne oldu ? Bb hala en güçlü diye anılmıyor üstelik sadece deprem değil başka meyveleri de var. Bu bölümü ayrıntılarıyla inceledikce senin bir sürü dayanağının kaybolduğunu görüyorum tabi kabul etmezsin hala.

Hala çıkıp WB, meyvesi sayesinde oldu dersin. Sonra da diyorsun ki ama Red niye böyle makara yapıyorsunuz. Makara yapmayalım da ne yapalım. Bir konuda yanıldıysan yanıldım de ya zor bir şey değil. Ben yapıyorum iyi de geliyor.
Ünvan işine bakışım benim farklı. WB'ye bu unvan yakıştırıldı çünkü dünyayı yıkacak bir meyve yanında yaptıkları ile kişiliği ile bu konuma konuldu. Aynı Vivre Card ya da Ace Romanı ya da SBS hangisi tam olarak hatırlamıyorum orada da WB'nin en güçlü oluşuna oluşum şeklinde bir cevap veriliyor. En güçlü kişinin dövüş anlamında Kaido olduğu soyleniyormus. Ki Kaido'nun Mangadaki işlenişine bakınca hakkında söylenenler de harbiden öyle olduğu ortaya çıkıyor yani Manga buna tutarlı bir profil çiziyor.

WB bu adama saldirmaktan çekiniyor. Wano'ya geldiğinde Kaido icin gücün temsilisin deniliyor. Oden ben yapamazsam kimse yapamaz diyor o kişi gelene kadar felan. Ayrıca unvanı WB'nin unvanını da kapsıyor.


Teach için de zaman gerek. Hala yükselmekte olan biri. Ha olurdu hiç o ünvan ona gitmezse o zaman haklısın derim. Ama orada bile ona gitmezse ünvan buyyk ihtimal Luffy'e gidecek. O da WB'nin dönemine rastlamadı.
 
Teach için de zaman gerek. Hala yükselmekte olan biri. Ha olurdu hiç o ünvan ona gitmezse o zaman haklısın derim. Ama orada bile ona gitmezse ünvan buyyk ihtimal Luffy'e gidecek. O da WB'nin dönemine rastlamadı.
Kıvırırm ben her türlü diyorsun o zaman benden ciddi tartışma bekleme makara yaparız beraber :ehe:
 
Ne oluşumu la? Adamın sağ kolu muhabbet kuşuydu. Ace desen, hani ölünün ardından kötü konuşmak istemem ama biraz davardı rahmetli.

WB'nin serumsuz damarı yoktu, buna rağmen Mom, Germa teknolojisini alayım da belki WB'yi öpücüklerim hesabı güdüyordu. Mom, Marco'dan mı çekiniyordu? WB gücün timsaliydi. Sakazuki'yi iki vuruşta dilenci taklidi yapan Aykut Elmas şekline büründürebilecek pek fazla kişi yoktur. Mom, novalara kaç kere vurdu gördünüz işte.
 
Sen deprem en güçlü karakter yapıyor demiyor musun ? Neye daha zaman var ? 4milyarlık ödül de vermişler.

He he tamam.
Tam öyle değil. Yıkıcılık anlamında bu meyve kadar yıkıcılık verebilecek bir güç yok gördüğümüz. Ve MF'de WB'den bahsedilirken özellikle Dünyayı Yıkabilecek Güç deniliyordu. WB öldüğünde ve meyve Teach'e geçtiğinde insanlar Gura Gura dehşeti devam mı ediyor bitmedi mi şeklinde şeyler söylüyordu. Olay bu yani. WB'nin en güçlü olarak anılışında bunların hepsinin etkisi var. Yoksa Kaido'ya saldırmaktan çekindiğini görmedik mi? Onu da gördük.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık