Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karasakal Gomu gomuyu yami yami sandığından dolayı shanks ile kapışmış olabilir mi? Bu yüzden Thatch da meyveyi görmeden çok öncesi shanksla kapışmıştır diye düşünüyorum.
 
Tabi canim... al bak teori... Oroçi gercekten öldu mu...? Kaksksk

Tamam da bu biterse buraya kimse bir şey yazman daha doğru düzgün. Forumun şuan arkadaş arası muhabbete döndü. Eğleniyoruz artık. Konuşacak bir şey yok. Kaç bölüm oroci okuduk... öldü mü ölmedi mi onu mu konuşalım... ya da hala arc bitmiş yamato deniliyor onu mu konuşalım Datte'm. Seri ilk cöktügü an hepimizin nasıl üzüldüğünü herkws gördü burada. Yıllarımizı verdik çünkü. Ama eldeki mal bu yani...
Yeni arc başlayınca ortam kıvama gelecektir şimdilik bunlar olabilir dedim. Sadece farkındaysan bu makara kukara işleri artık dönemin trendi olduğu için zorlama yapılıyor. Elde konuşacak üzerine kafa yoracak hiçbir şey olmasa bu kadar muhabbet de döndüremezsin ayrıca. Wano'ya da kafam girsin evet en çok üzülen ve sövenlerden biri benimdir bu forumda.
 
@Archın bir konuda haklı işin cılkını çıkartıyoruz bazı arkadaşların da kesinlikle kabul etme huyu yok uzattıkça uzuyor.

Ama mesela şunu söyleyebilirim burada üç beş kişi kısa kısa cümlelerle birbirlerine takılıyorlar diye diğer insanların fikirlerini açıklamama gibi bir durumları mı oluyor ? Yazılsın bölümle alakalı ayrıntılı incelemeler okuyup, tat alalım :bilmem:

Mesela @Archın bu spoilerde üzerinde konuşulacak ne var ?
 
Benim teorim bunlar gizlice bir yerden bir meyve hakkında haber aldılar ve bu şekilde ne kızılsaç ne de beyazsakal korsanları bu dövüşü öğrendiler, BB, WB'nin gemisinde yapacağı tek hamle meyve avlamaktı, bu durum dışında kendini açık edecek bir olaya girmesi zor BB'nin, ya Nika meyvesi ya başka bir meyve için o dönem Kaptan olan Shanks ile meyvesiz BB kapıştılar.

Shanks nasıl kızılsaç korsanlarına durumu gizledi dersen, Shanks, Gorosei'in yanına giderken yaptığı gibi gizli bir olay çevirmiş olabilir, bir yerden bir meyve hakkında gizli haber aldıysa, belki tek gitmek istemiştir.

Bunun dışında o dönem kendini saklayan meyvesiz BB ile Kaptan olan Shanks başka bir sebepten ve başka bir yerde herkesin önünde kapışması mantıklı gelmiyor, yoksa tabii ki Kaptan Shanks en kötü başka bir tümen komutanı ile eşleşirdi Marco veya Jozu gibi, Luffy'nin Cracker veya Katakuri ile eşleşmesi gibi, meyvesiz BB o dönem hamle yaptığına göre olay meyve ile alakalı olabilir, Shanks'ta çünkü muhtemelen Nika meyvesini arıyordu.
İşte çok fazla varyasyon var ortada. Serideki tek kadın D'nin Ace'in annesi olması gibi aşırı garip ve altı boş bir şey. Sadece yarayı vermiş ama ne şekilde vermiş bilinmiyor. Bide Shanks bi anlık dikkat kaybıyla da vermediğini itiraf ediyor bildiğin Shanks'ın isteyerek çizmiş. Bunu da WB'nin tepkisinden anlıyoruz ki WB tayfasından kimse bilmiyor aynı zamanda Shanks tarafından da kimse bilmiyor.
 
Muhtesem bir analiz Sensey reyiz. Ben gidiyorum yukarıdan emir geldi. Okumayacağım seriyi daha... :/
Senin kafan bu işte, tüm mesajların aynı bu şekil.. Sana anlatır gibi anlatayım sana emir vermedim seriyi beğenmiyorsan okuma, ben senin yüzünden sevdiğim bir siteden neden soğuyayım. Seriyi beğensen yine soğut ama beğenmiyorsun
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık