Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teach için hep kaidonun meyvesini çalacak diyorduk. Gittim güzelim meyve. adam taş meyvesini alıyor. Acaba deprem dalgası ile mi birleştirecek. Önce tutup taş yapacak sonra depremi çakacak. Deprem dalgası bazı şeyleri aşamıyordu marinefordda. ama gidip deprem dalgasından önce taş yapacak mızrak atsa sonra arkasından depremi yollasa tamamdır. Yani aslında teach taşı rakibi zayıflatmak için kullanacak olabilir. Mesela yoruyu depremle kıramayabilir. Ama taş dönüştürüp kırabilir. Rakibinin silahlarını taş yapıp kullanılamaz hale getirebilir. Tabi haki kaplı değilse.
 
Öldürmeden de çalıyor ise yok ebesi ali sami.
Bu ne sacmaliktir.

Ayrica coby asagi, coby yukarı hankoku paket eder diye kiyamet kopuyordu.
Paket olmuş gidiyor kendisi.
 
Karasakal'a o gözle bakan bir zahmet taş olsun :hhh: Kaido'nun flörtöz sarhoş modundan sonra bünyem bunu kaldıramaz:hhh:
Meyvenin gücü kişiye bağlı değişiyor olabilir hancok güzelliği ön planda gücü kendisinden etkilenenlere etki ediyor başka bir örnek linlin gulyabani kırması bişey meyvesi kendisine korkanlara etki ediyordu . Teach de meroyu korku kullanarak kullanabilir.
 
Ray Hancock'u kurtarmaya gittiyse neden gitti çok merak ediyorum.Ace orda ölürken rakı balık yapan adam Hancock'a gittiyse yazıklar olsun.Bunun nedeni açıklanmadığı sürece Ray karaktersiz olarak kalacaktır.
40'ından sonra azanı teneşir paklar hesabı Bb'nin de Ray'in de yolu yol değil :D

Bu robotlar motobla olacak iş değil. Hükümetin bu kafadan kurtulması lazım.

10 tane robot bir slasha bakar. Adamlar hala bu tarz şeyler ile dünyayı koruyacaklarını düşünüyor.

Goroseinin zeka seviyesi yerlerde.
Reyis bu robotlar muhtemelen kairoseki katkılı olabilir. Bunlarda duygu olmadığı için kral hakiden de etkilenmezler. Bu adamların counter'ı ya Kid ya Zoro olacak muhtemelen.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 78)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık