Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendisini pek sevmem ama doğrusu izlemesi bizi Linlin ve Kaido'dan daha çok eğlendirecek (Oda sapıtmadığı müddetçe).

 
Olum ben ödül konusunda farklı etkenler olduğunu zaten diyorum. Güç değil sadece yarattığın olaylar etkili, Teach bu noktada 2 kat falan güçlenmedi. Sadece olay yaratmaya devam etti. Bu da ödül artışı yaşattı. Hala net ol falan diyorsunuz eskiden buyana dediğim şey bu...
Biz de diyoz işte, bu Mihawk imparatorlara yaraşır bu ödülü nasıl kazandı?

Sana sorsak bir milyarlık Shanks ile savaşarak, yau arkadaşım yemin ederim kf de ifade edemeyeceğim modlara giriyorsun konu Mihawk olduğunda.

Bak bi tarafta iki meyveli ve ikisi de muazzam meyveler, emrinde Shiryu var ve Kuzanla birlikte çalışıyor. Bunun yanında pek çok güçlü savaşçıya hükmeden amiral Karasakal. Diğer tarafta kılıcından başka hiç bir şeyi olmayan bir adam. Ne yapmış ne etmiş bilmiyoruz ama adama verdikleri ödül imparatorlara verdikleri kadar. Neden arkadaşım neden?

İyi akrobasi yapıp, çok kez denizci eri kestiği içinmi ya da bir milyarlık Shanks duelloları?
 
Bu arada Hancock Croco'nun aksine kendi adasında huzur içinde yaşayan biri.Kimse saldırmadığı sürece sakin sakin takılıyor.Ona rağmen bu ödül artışı saf güce yazar bence.
Hancock > Crocodile net.
Hahahah lan kadında ordu var. Bir de Hancock>Croc yazıyor. Ulan bu Dofcular da çekilmez bir grup oldu Croc konusunda, nereden nereye hikaye yazacaklarını bilmiyorlar. :hhh:

Son zamanlarda senin üslup hiç iyi gitmiyor.
Bana bunu sen demesen bari. Geçen bölüm çıktığından buyana takılmadığın konu kalmadı ama sana olunca hemen "Üslup" işine giriyorsun...
 
Schi'ler bir yonkou + tayfasından fazlası ediyormuş demek ki. BB'nin ödülü de Mihawk'a yazdı. Tayfasız, Yonkou olmadan ödül 3.6 milyar olur, daha ne olsun.

@Sir Crocodile Croco'nun ödülü, Hancock'u görünce daha da iyi bir temele oturdu. İlk düşen Schi olmasına rağmen ilk 3'te olarak güncellemiş Oda. Tahminim Dof da Croco civarı bir ödülle dönerdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 130)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık