Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Rings of Power (2022-)

2. Sezonu Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 5 17.9%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 23 82.1%

  • Kullanılan toplam oy
    28
Galadrielin motivasyonunun ne kadar yüksek olduğunu göstermesi bakımından bence çok iyi sahneydi. Kadının en büyük amacı abisinin intikamını almak (bitiremediği görevini bitirmek) bunun için cenneti bile elinin tersiyle itti. Beni etkiledi o sahne.
Galadriel hikayeye göre Numeror'a gidecek. Yani cennetin kapısına kadar gelip neredeyse 300km yolu yüzüyor ve buda senin mantığına uyup etkilenebiliyorsan ne diyeyim. Bu dizinin Breaking Bad'den falan senaristi var kimse de çıkıp lan biz napıyoruz dememiş mi? Mordor olacak olan o Orta dünyanın güneydoğusundan adamlar kaçıyor nasıl kaçtıkları belli değil sanki denize dökmüşler jsdkfsdf ya abi bırakın allahınızı severseniz. Bombok bi dizi bombok hikaye.
 
Dizi yi IMDb puanı ile gömüyorlar.Sosyal medya(özellikle yabancılar) hakaretlerle küfürlerle dolu.Şunu merak ediyorum bu kadar ısrar sonucu hadi iptal ettirdiniz ikinci sezonu bu proje rafa kalktı ne olacak dünya daha mı güzel bir yer olacak.Gercekten bir Star wars tarikatı bir de Lotr tarikatı çok fena.Dinine kufredilen siyasal İslamcı dan daha tehlikeli daha radikal bu iki grup.Şu dizi 6/10 Luk dizi mi gerçekten? Sezon sonuna kadar bu nefretle 3/10 a falan düşürürler o IMDb puanını.Projeyi iptal ettirirler hep beraber rahatlarız.She Hulk falan izleriz artık.
Diziyi izlemedim. 6/10'luk dizi değildir muhtemelen.

Ama mesele şu ki bir şeylerin değişmesi isteniyorsa, bu isteklere kulak tıkanıyorsa yöntemleri sertleştirmekten başka çare kalmıyor.

Witcher, WoT ve en sonunda da bu. İnsanlar sevdikleri eserlerde günümüzdeki politik durumlar gereği değişiklikler yapılmasına, yazarların ince ince işlediği o havanın içine edilmesinden rahatsızlar. Ama gelgelelim itirazlar hiçbir karşılık bulmadığı gibi her uyarlamada daha beter hale geldi.

Sonunda böyle bir isyanın patlak vereceği belliydi. Ki lotr fanları deyip geçmemek lazım. Lotr fantastik eserlerin kutsal kitabı gibidir. Evrene laf eden fantastik okur bulmak zordur. İnternette en iyi fantastik evren anketlerini, seçenekler içinde lotr varsa o kazanır. Oy verenler belki içten içe başka bir evreni sevseler bile ustalara saygı gereği lotr'a basar geçerler.


@kekomancer önceki sayfalarda zamanında Jackson'a da neler neler demişler demiş. Ama bence bu Jackson eleştirilerine şu açıdan bakmak lazım, devasa 3 kitabı filme uyarlarken yapılması zorunlu bazı ayrıntı değişimlere bile tahammül edemeyen bir kitle bu. Zaten milletin burasına gelmiş politik doğruculuk yüzünden eserlerin değiştirilmesine. Lotr artık son nokta oldu.
 
Ulan o yımrıh sesi ne öyle asfggafafaag
Irkını mırkını dinleme kendi kararını ver diyecekler reise ve arkadaşlık ruhuyla güç patlaması yaşayacak ileride. Ondan geriye sayacaklar ve kötü adamı son saniyede yenecek aslan parçası.

Yazdım olum seni yazdım :mincika:
Tekzip et la üstüne yapışmasın :oops:

Elf oldukları için o ses öyle. @RedTeroR @carpe d. em
Çok üzücü. :(
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 5, Ziyaretçi: 50)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık