Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Crocodile Çölde Kimleri Yenebilir?

Kimleri Yenebilir?


  • Kullanılan toplam oy
    144
Doffy kacti onu diyorum buzun içinden kaçmıştı aokiji de onu bu şekilde tutamiyormusuz diyor :alkis:
O saldiri Aokiji'nin yaptigi basit saldirilardan biri hasar vermeden rakibi zapt etmeye çalışıyor cok bir olayi yok zaten Aokiji hızı ile doffy'den cok daha üst oldugunu gösteriyor şu vasıfsız eleman aokiji üzerinden övülmese keşke
 
Bu arada seriyi çizen Oda ve herseye karar veren olduğundan bu karakter eskisi gibi değil eski halinden yüzbin tanesi gelse hepsine tek atar dese artık karakterin yeni gücü o derim. Bu yüzden Crocodile Luffye yenildiği kısımı artık unutmak gerekiyor. Sonucta Oda serinin bu kadar uzun süreceğini düşünmediğinden eminim. Oda Croconun Luffye yenildiği kısımları artık yok saymak istemeseme marineford kısmında hastalıgından bahsedip tam iyileşmediği hali bu diyip bile önüne gelene atar yaptırıp kapıştırtmaktan çekinmiyordu. Ki o alanda o a kadar kişi varken Luffy gibi Ace i bir kere kurtardı. Şimdiki durumda İki yıl geçip onu rahatsız eden hastalıktan kurtulduğundan dolayı açıklanan ödülünü hakediyordur. Normalde meyvesi tam Aramakinin karşıtı Crocodile ın en güçlü özelliği herseyi kuma çevirmesi değil. En güçlü özelliği dokundugu herseyin içindeki suyu komple yok etmesi. Aramaki ormanda yasayan bütün bitkileri olusturabiliyor. Ama su olmadan savasılan alanda hiç bir bitkiyi çıkaramaz. Simdi kaktüsten bahsedebilirsiniz kaktüsler ormanda yetişebilir mi bilmiyorum ki yetişmese bile kullanabildiğini varsaysak bile az da olsa su gerekiyor ama Crocodile dokunduğu ortamda hiç su bırakmıyor. Tam yeni amiralin tanıtıldığı bölümlerden hemen sonra gözükmeside beni ileride Crocodile vs Aramaki olucagı yönünde beklentiye soktu.
 
Öyle ya da böyle Croco sağ kollardan güçlü döndü. Ödül ≠ güç ama güç konusunda da bir fikir verir. 2 milyar ödülde ortada bir trollük yoksa sağ kol üstü karakter olduğunu gösterir. Ama amiral farklı bir boyut. Bir amiral sıradan bir sağ kolu yenerken zorlanmaz. Aramaki amiral karizmasını çizse de sağ kollardan net üstün bir karakter. Fuji'ye zaten laf yok geleceğin filo amirali. Croco bölge avantajıyla zorlayabilir ama eninde sonunda kaybeder. Zoro'ya karşı bölge avantajı olduğundan kestiremiyorum. Gerisini alır bence.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık