Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] House of the Dragon (2022-)

Tarafınız nedir?


  • Kullanılan toplam oy
    98
Keşke ejderhaların Drogbası'nın dönemini görebilseydik. Baleron muydu neydi daha billurlusu yok dediler kaç kere
Kara Dehşet Balerion... İsmi bile yetiyor. Valeria'da daha fenaları vardı diye biliyorum ama Westeros'a Balerion gibisi gelmemiş.

Fena başlangıç yapmadı bence dizi. Ellerinde bitmiş bir hikaye olduğu için çok da batıramazlar herhalde diyeceğim ama en baştan önemli karakterlerden birini siyahi yapmışlar. Siyahi olmasına bir şey demesem bile oyunculuğunu sevmedim. Ejderhaların sesi de korkutucu hissi vermedi, düzeltseler keşke. GoT'taki ejderhalar nispeten daha yabani olduğu için daha canavarımsı görünmeleri normal bence, Dany'nin ejderhalarından önceki son ejderhalar aşırı evcilleştirildiği için köpek boyuna kadar küçülmüşlerdi. Otto Hightower 2.sezonu görmez, ateşle fazla oynadı. Daemon öldürür bunu.
 
Otto nun bilmişliğini izledik, adam ejderi salsa geberecek, kıza sen niye geldin diyor, sana soracaktı. Naptı etti kendi kızını bir güzel öne attı. Gerçi siyahi abiye de gıcık oldum. Ondan dolayıda iyi oldu diyebilirim. Son sahneyide aşırı beğendim. Daemon hepsini öldürür umarım.
 
İlk 2 bölüm fena değildi ama herhangi bir karaktere ısınamadım. Tyrion reis kıvamında karakter lazım. Gözüken ejderlerde bile iş yok.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık