Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Charlotte Katakuri vs. King

Dövüşü kim alır ?


  • Kullanılan toplam oy
    445
Zamanında öyle demiyordunuz. Osuruk dedeye meze ediyordunuz. Ne değişti.:D

Sai'nin açtığı bariz Chinjao'nun konuşmasından da işinize gelmez.
Chinjao övüyorum farkettiysen niye dövemez diyelim.Chinjao konuşması teknik devralma konuşması.Onun için kral haki uyandırmak şartsa haklısın.Fakat böyle bir ibare geçtiğini hatırlamıyorum.
 
Taraflı yazmıyorum.

Bu Luffy'e vurulan atak. 9 ayrı yerden yıldırım çıkmış.


Burada 4 yıldırım.


Burada yıldırım değil direk yayma var.


Daha bir sürü sahneleri var. İlk sahneleri attım.


Bu Zoro'nun ilk kral hakili saldırısı ve çarpışma sonucu çıkan yıldırım.



Bu da ikinci kral hakili saldırı King'in aldığı. İkisi de etkileyicilikten uzak.

Bu da son atak. Zaten bir bu atak etkileyicilik anlamında iyi. O da zaten yeniyor King'i.



Bunlarda Kata vs Luffy'den kesitler.










Zoro son atağa kadar bunları aşan bir haki kullanımı yapmadı. Bir atak ile de bunca bölüm süren haki şovunu da geçemez. Luffy'nin Kaido dövüşünün bir altı gibi oldu Luffy vs Katakuri. Haki efektleri Katakuri açısından çoktu. Luffy yıldırım Katakuri kadar çıkartamadı. Katakuri daha baskındı. Ve yine Kaido'daki gibi vurunca Luffy'nin elini zonklatıyordu.
Luffyfanlar uçuyor efendim durduramiyoruz. :)

Yahu bu Luffy Kral Hakili saldırı yapmayı Kaidodan öğrenmedi mi, Aaa saldırıya Kral Haki mi ekliyorsun dur ben de ekleyim demedi mi, Luffynin o sahneye kadar hiçbir sahnesinde kral haki yok, boşuna debelenmeyin. :)

Biraz şuna benziyor sizinkisi normal mouse 10 TL, ışıklı mışıklı mouse 100 TL, bir de oturmuş yıldırım sayıyor yahuahahaaja :hhh:
 
Bu bölümki sahne direk kral haki sahnesi. Troll değilse Oda yolunu yapıyor.

King fakirinse yok ama biliyor musun?:hhh:


@Millennium Wizard

@Daredewill

Chinjao ve Sai'de var Ulti de olması mı sıkıntı? Hani bir zamanların Luffy'e yerecegim Garp'ı yerecegim diye yerin dibine soktugunuz Chinjao'su şimdi çok mu önemli biri oldu?
Sai'de nerede kral haki var denildi. Adam dedesinin tekniği yapabildi. Ulti bu Ulti, önüne gelene verelim o zaman. Burgess de kral haki mi çıkacak? Kata'nın çapı belli, o kadar skill var çok çok iyi değil.
 
Luffyfanlar uçuyor efendim durduramiyoruz. :)

Yahu bu Luffy Kral Hakili saldırı yapmayı Kaidodan öğrenmedi mi, Aaa saldırıya Kral Haki mi ekliyorsun dur ben de ekleyim demedi mi, Luffynin o sahneye kadar hiçbir sahnesinde kral haki yok, boşuna debelenmeyin. :)

Biraz şuna benziyor sizinkisi normal mouse 10 TL, ışıklı mışıklı mouse 100 TL, bir de oturmuş yıldırım sayıyor yahuahahaaja :hhh:
Zoro daha kral haki salamadan kılıç yardımıyla kral haki eklemeye başladı.

Bu adamlar kral hakiyi kullanmayı biliyorlar. İstemsiz savaşın kritik anlarında saldırılarına ekliyorlar benim iddiam. Zaten bu adamların her sahnesinde bu yıldırımların efektlerin çıkmaması da buna delalet. :D

@Daredewill

Chinjao da bir zamanların önüne geleniydi. Öyle olduğunu söylüyordunuz hatırlatırım size.:D Osuruk dedeye yem ediyordunuz adamı Dof öveceğiz diye.
 
Zoro ve Luffy'nin saldırı güçleri belli.
Zoro ve Luffy'nin silahlanma hakileri belli.

Burda Kiku'ymuş Raizo'ymus, Kinemon'muş bunları baz almıyoruz. İki tane mevkidaş karakteri baz alıyoruz. Öteki türlü işin içinden çıkamayız zaten.

Kata, King'in yediği bir saldırıyı yese pert olur. Zoro kral haki kullanmadan da Katakuri'yi yeneceği için sınırına gelme durumu olmadan da kazanır. Katakuri'ye hasar vermek sorun değildi, Katakuri'ye vurabilmek sorundu. Yoksa vurduktan sonra hasar alan bir adam Katakuri.
 
@Alpamis

Yapma etme kral haki çok farklı. Bunlar kılıcını veya kolunu sanki armament hakiymiş gibi direk kral hakiyle kaplıyorlar. “Coating” dedikleri şeyi yapıyorlar.

Qinjao vs luffy’de ve dof vs luffy’de kral haki çarpışmaları bilinçsiz olmadı. Tüm arena, law, trebol falan hissetti bunu. Qinjao da “demek kral hakin varmış” demişti. Bilinçsiz yapılan bişey değil bas baya iki taraf kasti olarak aynı anda kullanıp kral haki çarpıştırıyorlar.
Luffy saldırıların kral hakiyle kaplanmasının mümkün olduğunu çatıda farkediyor. Önceden yaptığı şey bilinçliyken çatıda öğrenmişse demek ki eskiden yaptığı farklıydı. Kata vs luffy’de durdukları yerden yaptıkları kral haki çarpışmasını normal saldırılarla yapıyordu önceden.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık