Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Doflamingo'nun Güncel Ödülü Ne Olur?

Dof'un Güncel Ödülü Ne Olur ?


  • Kullanılan toplam oy
    135
Croc'a ödülü logia ve aklı yüzünden vermişler.
Aklı da Mihawk abisinden alıyor. O yüzden Croc temelli bir yorumda bulunmak istemiyorum :hhh:

Çaylar bekliyor kaç dakikadır. Köteği hak etti bu Croco. Dof'u hapisten kurtarmak lazım, bu çaycının dilinden o iyi anlar.
 
Doff zaten hapiste oldugu için muhtemelen güncellenmeyecek çünkü zaten yakalanmış. Seride diğer karakterlere nazaran yakın zamanda etkinliğini tamamladığı için ödül güncellemesi alıp seriye gireceğini sanmıyorum.

Bir ufak detay Karasakalın "denizcilere bırakmam" dediği adam Doff olabilir. Eğer bu olursa hem karasakala hem doffa bir ödül güncellemesi görebiliriz, ama onun haricinde bir şekilde hapisten çıkıp hikayeye dahil olmadıkça doff ödülü güncellenmeyecektir.
 
Nargile kafeci mantığıyla yorumlarsak, şekil olma + zeka + logia meyveye denk gelme 1 milyar 965 milyon ediyor.

Kategori başına 655 milyon vermişler. Şimdi Dof'un meyve logia değil diye o kategoriden 325 milyon verelim düz hesap ortaya şöyle bir şey çıkıyor;

Şekil olma - 655
Zeka - 655
Plazma tv meyvesi - 325
Güç - 655

Totalde alacağı ödül 2 milyar 290 gibi duruyor. Hayırlı uğurlu olsun.
 
Crocodile birlik kurucusu olduğu için ödülü çok yüksek oldu. Aynı mevzuyu mapusta Azer Bülbül dinleyen Doff'tan beklemiyorum. Olur da kurtulursa hadi 1-1.5 arası olsun.
 
Crocodile birlik kurucusu olduğu için ödülü çok yüksek oldu. Aynı mevzuyu mapusta azer bülbül dinleyen Doff'tan beklemiyorum. Olur da kurtulursa hadi 1-1.5 arası olsun.
Crocodile'ın birlik kurucusu olduğunu bilmiyorlar. Croc Buggy'nin adaya gidip Denizcileri indirdiği haberini bile farklı şekilde lanse ediyor adamlar.
 
Law'ın dandik meyvesi 5 milyar ediyorsa Doflamingo'nun bildiği sırlar 10 milyar eder. Bu sırrı bilen adama da 2 milyardan aşağı ödül verirlerse ayıp ederler. Onlarca karaktere ödül konusunda ayıp edildiği gibi tabi.
 
Doffy seri sonuna kadar çıkamaz o delikten fazla heveslenmeyin. Seri sonuna gelince de hükümetin Doffyinin ödülü ile ugrascagini düşünmüyorum. Ama Doffyinin temsil ettiği hiç bir şey Croconun cross guildi geçemez. O yüzden ödülü Croco kadar olmaz. Tabi Croca doffye gel adamım ol derse o da kabul ederse belki üç veya dördüncü adam olabilir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık