Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buggy bir dünya iş yapmış hepsini tek tek saymaya gerek yok, roger tayfaısnda wb ile shanks ile cart curt. Üstüne üstlük Croc vesaire bir oluşumun lideri olmuş. Lider olarak tanıtıldığı oluşumda Mihawk var ama tüm bunlara rağmen Mihawk'ın ederi daha fazla.

Sorarlarsa Dünyanın En Güçlü Kılıç Ustası olmak bir şey değil dersiniz :ehe:
 
Oluşumlarının bir lideri var sanmışlar o lideri de Buggy sanmışlar. Bu adamların lideri de yonko olur demişler. Yanlışlıkla yonko ilan etmelerinin asıl olayı Buggy'nin o örgütün lideri olmasını zannetmeleri değil mi?
Kısmen öyle ama benim bunu deme sebebim şu: Croco'nun ödülü fazla verilmiş deyip (Buggy zaten fazla da), aynı mantığı Mihawk'a da uygulayarak, Mihawk o kadar da güçlü değil diyenlere. Ben oradaki sıkıntıyı dile getiriyorum. Bu üçü yonkou ediyor sonuçta. Ödül üzerinden gitmesinler tamam ama tabloyu açıklamaları gerekiyor. Mihawk'ı güçsüz kabul edince Buggy'nin yonkou etmemesi gerekiyor ya hani.
 
Son düzenleme:
''Yonko eden bir güç''

Buggy, Crocodile, Mihawk toplamından bahsediyorsun. Mihawk'ın net üstünlüğü olsa, Buggy ortada dursun istediği kadar yine gidip Buggy'yi seçmezlerdi. Bir adam sırf ortada duruyor diye Yonko seçiliyorsa, diğerleri ile güç farkı yoktur diye bakılmıştır.
Sen benim dediklerimi çarpıtıyorsun bilerek. Ben insanların ne düşündüğünden bahsediyorum, One Piece evreninde Buggy güçlü insanlar arasında görülüyor, Crocodile gibi, Mihawk gibi, onların anladığı bu, bunu cidden anlamadın mı ben söylerken?
Tamam öyle bakılsın. Bu üçünün gücünü, bahsettiğin gibi OP evreninde bilinene göre değil, esas dağılımı yap bakalım. Çünkü Buggy'yi güçlü bilseler de Buggy aslında güçlü değil. Mihawk ve Croco, Buggy'nin altında zannedildiği için Buggy yonkou oluyor. Halkın bildiğinden öte, bir de gerçekler var. Yonkou gücüne 100 diyelim, üçü arasında dağıt bakalım, bekliyorum.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık