Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi çıkarlar mihawk teklifi kabul etti demek tek başına yonkou gücünde değil. Yonkou olsa birliğe girmezdi. Tek başına bu seride hiç bir halt yapamayacağını oda bize aramaki ile gösterdi. Koca amiral eli boş döndü. Kizaru luffyleri ortadan kaldıramadı yanında pxler olmasına rağmen kuma falan hayatlarını kurtardı. Tek tabanca Roger bile bir şey yapamaz. Esas sorun şu. Croco ve buggy neden ne amaç için birlik oldular.
Ne güzel de kendi aklındaki soruları bizim ağzımıza verdin.:D
 
Lütfen iki dakika sevincini bir kenara bırakıp,düşün Croco ile Mihawk arasında nerdeyse 2katı fark var.Bu fark için boş boş kılıflar söylüyorsun,Croco'nun ödülü başta düşüktü falan,fıstık.

Ikisinin tehdit seviyesi aynı olsa yakın olurlardı.Bunun açıklaması,yok aynı seviyede değiller.
Buggy ve Mihawk'in tehdit seviyesi bir mi? Yahu bu adamın ödülü düşüktü işte. Yani 81'den 2 Milyara çıkmış neredeyse ve neden bu fark var diyorsun. Şuan ki ödül bile eski ödüle göre fazla görünüyor...

Jinbe 200 küstürdü sonra 400 küsür ile geldi, şimdi aldığı ödül ortada. Yani Croc dediğimiz kisi ilk işlerinde Shichi olmuş ve ödülü donmuş. Mihawk diyorsun adam Croc'un kurduğu organizasyona katılmış gelip, yani katılmasında amaç ne mesela? Spoiler üzerinden konuşuyoruz ama ödül ile bazı şeyleri karıştırmaya gerek yok. Hele de eski düşük donmuş ödül konusunda...
 
Ben croconun meyve uyanışı yaptığını düşünüyorum. Bir de haki eklemiş olabilir. Meyvesinde zaten uzman. Luffy indirdi ama 2 kere yenildi. Sonuncuda da ne olduğunu anlamadık zaten. Esas sorun şu. Madem croco 2 milyar ediyor. Luffy neden alabastada 100 milyon ödül aldı. Benim aklıma şu geldi. One piecede bulunduğun yere göre ödüller veriliyor olabilir. Yeni dünyada ayakta kalabilene, hele bir de uzun süre ayakta kalmışsa ödül daha çok veriliyor gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 40)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık