Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1057 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bence boşuna kendinizi paralamayın. Yazar kimi isterse o kazanır.

Ne demiş Stan Lee okurlarına veya izleyenlere... En güçlü kim diye sormuşlar o da demiş ki ben kim kazansın istiyorsam o kazanır :D
Orası öyle de işte eğlencesine tartışıyorum ben daha çok yoksa Katakuri babamın oğlu değil. Seride de iyi bir güç dengesi olduğunu düşünmüyorum zaten, Oda bizim kadar üstüne düşmüyor muhtemelen.
 
Zoro'da, kral hakiyi efektif kullanmadan önce bile Kata'ya fazlasıyla yetecek saldırı gücü vardı.

Kata bomboş çar.

kata da olmayan güçleri saysan da bizde öğrensek ne kadar boşmuş. şu ana kadar gösterilen üç tür hakiye de sahip (ikisinde luffy'den daha iyi, diğeri belirsiz), meyvesi luffy'nin meyvesinden daha güçlü, en özel meyvelerden, hem paramecia, hem logia, meyvesine hakim, uyanışını açmış, silah kullanabiliyor mızrağı var, ayaklarıyla da, elleriyle de dövüşebiliyor, luffy'nin en hızlı halinden daha hızlı hareket edebiliyor, nişancılık özelliği var, sanji'ye mochi fırlatmıştı, akıllı, sorumlu, onurlu. oda bildiği bütün özellikleri koymuş adama. bir uçarken görmedik.
 
kata da olmayan güçleri saysan da bizde öğrensek ne kadar boşmuş. şu ana kadar gösterilen üç tür hakiye de sahip (ikisinde luffy'den daha iyi, diğeri belirsiz), meyvesi luffy'nin meyvesinden daha güçlü, en özel meyvelerden, hem paramecia, hem logia, meyvesine hakim, uyanışını açmış, silah kullanabiliyor mızrağı var, ayaklarıyla da, elleriyle de dövüşebiliyor, nişancılık özelliği var, sanji'ye mochi fırlatmıştı, akıllı, sorumlu, onurlu. oda bildiği bütün özellikleri koymuş adama. bir uçarken görmedik.
Abartıldığı seviyeden bakarsan boş karakter, standart bir sağkol işte.
 
King’in rakibi ne kadar güçlü olursa olsun, ne kadar az bölümde yer alırsa alsın bazı şeyler göstermesi gerekirdi ve göstermedi. Kata’dan örnek vermeye gerek yok Dof punk hazard’da bile hem kenbunshoku hem armament gösterdi bolca. Cracker de ilk kuklasıyla dövüştüğü bölüm iyi armament gösterdi.

King’de parmak kadar kıvılcım görmedim ben. Ulti bile yıldırım çıkarıyordu kafasından. Bir de king zoan haliyle denk getirebileceği en sağlam saldırılardan birini denk getirmişken suit’e zarar veremedi. Adamı bunlar zayıf gösteriyor. Zoro’ya ezilmiş olması veya 2 bölümde düşmesi değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık